Bedrijfsinterne opleiding EXcel

Documenten die heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk zijn.
Tabellen waaruit u moeiteloos de informatie haalt die u nodig hebt.
Visualisaties die uw data helder weergeven.
Formules en functies die correct opgebouwd zijn.
Heel wat minder digistress en Excel-frustraties.

Het zijn maar enkele resultaten van een BestBuro-opleiding Excel in uw bedrijf. We leren u en uw medewerkers sneller en efficiënter werken met dit veelzijdige softwareprogramma.

Excel-opleiding in kleine groepjes

BestBuro organiseert bedrijfsinterne opleidingen Excel die aangepast zijn aan de specifieke noden van uw bedrijf. In kleine groepjes leren onze gecertificeerde trainers u en uw medewerkers om met succes uw Excel-uitdagingen aan te gaan. Hebt u een Excel-policy? Dan integreren wij die in uw opleiding.

Hebt u nog geen policy, maar wilt u er eentje laten maken? Ontdek dan de mogelijkheden om uw policy te laten creëren door BestBuro. Ook voor doordacht opgebouwde Excel-templates kunt u trouwens bij BestBuro terecht.

Flexibel en praktisch

Uw bedrijfsinterne opleiding Excel is flexibel in te plannen. U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken over apparatuur: wij hebben voor u en uw medewerkers laptops ter beschikking die uitgerust zijn met dezelfde Excel-versie als de pc’s in uw bedrijf. Bovendien kan iedere deelnemer na de opleiding rekenen op e-mailcoaching door de trainer. Zo koppelen we de theorie optimaal aan de praktijk.

Wilt u een proefles bijwonen? Vraag er dan gerust een aan tijdens ons kennismakingsgesprek.

Verhoog de Excel-kennis in uw bedrijf en kies voor een bedrijfsinterne opleiding Excel. Neem gerust contact op voor meer informatie.