Bedrijfsinterne opleiding Microsoft Flow

  • Repetitieve taken die automatisch worden gedaan.
  • Bedrijfsprocessen die omslachtige handelingen overbodig maken.
  • Medewerkers met minder digistress en meer tijd.

Met de Office 365-applicatie Microsoft Flow maken uw medewerkers gemakkelijk geautomatiseerde werkstromen van tijdrovende taken en bedrijfsprocessen. Het resultaat? Ze krijgen met minder werk meer gedaan!

Opleiding Microsoft Flow op maat
Samen bepalen we de geautomatiseerde werkstromen die een meerwaarde zijn voor uw bedrijf. Tijdens de opleiding leren uw medewerkers in kleine groepjes om die werkstromen met Microsoft Flow te creëren. U bent dus zeker van een optimaal leerrendement en een opleiding die helemaal aangepast is aan de behoeften van uw medewerkers en bedrijf.  

Coaching via e-mail
Mogen wij de opleiding Microsoft Flow in uw bedrijf geven? Dan hoeft u zelf geen laptops te voorzien. Wij brengen voor elke deelnemer een laptop mee. Om een duurzaam leerproces te verzekeren, kunnen uw medewerkers ook na hun bedrijfsinterne opleiding rekenen op e-mailcoaching door hun trainer.

Let op! Microsoft Flow is een applicatie van Office 365. Wilt u optimaal van Flow genieten? Dan raden we u aan om eerst de opleiding Office 365 in uw bedrijf te organiseren.

Wilt u meer weten over een bedrijfsinterne opleiding Microsoft Flow? Neem dan gerust contact met ons op.

Laat een digitale analyse uitvoeren en ontdek hoe u ook met de andere Office 365-apps de digitale werking van uw bedrijf optimaliseert.