Bedrijfsinterne opleiding Microsoft Forms

Microsoft Forms, dat betekent gemakkelijk en overzichtelijk informatie verzamelen via:

  • feedbackdocumenten
  • vragenlijsten
  • tevredenheidsenquêtes
  • testen
  • peilingen

Microsoft Forms is dé tool om doelgericht en tijdsefficiënt informatie te verzamelen. Deze app laat uw medewerkers toe om snel overzichtelijke formulieren te bouwen met verschillende soorten vragen. Bovendien zijn alle Forms-formulieren adaptief voor mobiel gebruik.

Dynamisch en interactief
U krijgt honderd procent maatwerk als u kiest voor een bedrijfsinterne opleiding Microsoft Forms van BestBuro. Tijdens een intakegesprek brengen we de behoeften van uw medewerkers in kaart en bepalen we de inhoud van uw dynamische en interactieve opleiding. We werken in kleine groepjes om voor elke deelnemer een zo groot mogelijk leerrendement te verzekeren.

Begeleiding via e-mail
U kunt uw bedrijfsinterne opleiding Microsoft Forms flexibel inplannen en hoeft zelf geen laptops voor uw medewerkers te voorzien. Daar zorgen wij voor. Kwaliteitszorg en een duurzame verankering zijn belangrijke elementen in onze opleidingsfilosofie. Daarom bieden we uw medewerkers ook na hun opleiding ondersteuning. Ze kunnen voor al hun vragen via e-mail bij hun trainer terecht.

Let op! Microsoft Forms is een applicatie van Office 365. Wilt u optimaal van Forms genieten? Dan raden we u aan om eerst de opleiding Office 365 in uw bedrijf te organiseren.

Wilt u meer weten over een bedrijfsinterne opleiding Microsoft Forms? Neem dan gerust contact met ons op.

Laat een digitale analyse uitvoeren en ontdek hoe u ook met de andere Office 365-apps de digitale werking van uw bedrijf optimaliseert.