Bedrijfsinterne opleiding OneNote

Een papierloze werking.
Een vereenvoudigde administratie.
Een handig digitaal notitieboek dat u online en op verschillende apparaten gebruikt.
Digitale aantekeningen die u altijd en overal gemakkelijk terugvindt en deelt.
Een efficiënte communicatie dankzij de combinatie OneNote-Outlook.

Met een bedrijfsinterne opleiding OneNote ontdekt u het comfort en de meerwaarde van dit digitale notitieboek voor uw bedrijfswerking. Want OneNote is een Office-programma dat het professionele leven van u en uw medewerkers heel wat gemakkelijker maakt.

Digitaal noteren

BestBuro organiseert bij u een bedrijfsinterne opleiding OneNote die helemaal aangepast is aan de specifieke behoeften van u en uw medewerkers. Wilt u de manier van noteren in uw bedrijf digitaliseren en zo papierloos, sneller en efficiënter werken? Dan leren onze gecertificeerde trainers u en uw medewerkers dat tijdens een opleiding in kleine groepjes. Zo is een optimaal leerrendement gegarandeerd. Hebt u een OneNote-policy? Dan integreren wij die in uw opleiding.

Hebt u nog geen policy, maar wilt u er eentje laten maken? Ontdek dan de mogelijkheden om uw policy te laten creëren door BestBuro. Ook voor OneNote-templates kunt u bij ons terecht.

Theorie en praktijk gekoppeld

We plannen uw bedrijfsinterne opleiding OneNote in onderling overleg en brengen laptops mee voor alle deelnemers. Iedereen die de opleiding volgt, krijgt na de opleiding ook e-mailcoaching door de trainer. Zo koppelen we de theorie optimaal aan de praktijk.

Wilt u een proefles bijwonen? Vraag er dan gerust een aan tijdens ons kennismakingsgesprek.

Meer weten over een bedrijfsinterne opleiding OneNote? Neem contact met ons op.