Bedrijfsinterne opleiding Outlook

Een inbox die leeg is op het einde van de werkdag.
Taken die gemakkelijk toegewezen, gedeeld en opgevolgd kunnen worden.

Een mailbox zonder ingewikkelde mappenstructuur.
Een heldere en snelle communicatie dankzij de combinatie Outlook-OneNote.
Een tijdsbesparing van één minuut per e-mail!

Outlook is veel meer dan een programma om e-mails te versturen. Het is uw digitale assistent die ervoor zorgt dat u sneller en efficiënter werkt. De voorwaarde? U moet de mogelijkheden van het programma juist en op maat van uw bedrijf benutten. En dat is hét doel van elke bedrijfsinterne opleiding Outlook van BestBuro.

Tijd en digistress besparen

Op basis van uw wensen en behoeften werken wij voor u een bedrijfsinterne opleiding Outlook op maat uit. Vervolgens leren onze gecertificeerde trainers u en uw medewerkers in kleine groepjes hoe u met Outlook uw professionele leven vereenvoudigt en heel wat tijd en digistress bespaart. Hebt u een Outlook-policy in uw bedrijf? Dan integreren we die in uw Outlook-opleiding.

Hebt u nog geen policy, maar wilt u er eentje laten maken? Ontdek dan de mogelijkheden om uw policy te laten creëren door BestBuro.

Methodiek verankeren

Uw bedrijfsinterne opleiding Outlook is flexibel in te plannen. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over apparatuur. Wij brengen laptops mee waarop de Outlook-versie geïnstalleerd is waarmee u en uw medewerkers werken. Na de opleiding kan elke deelnemer rekenen op e-mailcoaching door de trainer. Dat is uw garantie op een goede verankering van de nieuwe Outlook-methodiek in uw bedrijf.

Wilt u ook de mogelijkheden van Outlook optimaal benutten in uw bedrijf en zo veel tijd besparen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.