Bedrijfsinterne opleiding Planner

  • Snel een overzichtelijke planning maken.
  • Gemakkelijk een duidelijke to-dolijst mét deadlines opstellen.
  • Doelgericht en gecoördineerd samenwerken.
  • Probleemloos documenten delen.
  • Eenvoudig taken en subtaken toekennen.

Het kan allemaal met Microsoft Planner, dé organisatietool voor efficiënt en gevisualiseerd teamwork in uw bedrijf.

Uw bedrijfsinterne opleiding
Of u nu een kleine kmo of een grote onderneming bent, als mensen in uw bedrijf met meerderen samen aan projecten werken, dan is Planner de planningstool die u nodig hebt. En dankzij een bedrijfsinterne opleiding Microsoft Planner leren uw medewerkers deze applicatie op maat van uw bedrijf efficiënt gebruiken.  

Voor, tijdens en na de opleiding
Kiest u voor een bedrijfsinterne opleiding Microsoft Planner van BestBuro? Dan kunnen uw medewerkers ook na de opleiding rekenen op onze ondersteuning. Want uw trainer blijft beschikbaar om hen te helpen met al hun Planner-uitdagingen en vragen.

Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over pc’s die uw medewerkers tijdens de opleiding kunnen gebruiken. Wij brengen voor elke deelnemer een laptop mee.  

Let op! Microsoft Planner is een app van Office 365. Wilt u optimaal van Planner genieten? Dan raden we u aan om eerst de opleiding Office 365 in uw bedrijf te organiseren.

Wilt u meer informatie over een bedrijfsinterne opleiding Microsoft Planner? Neem dan gerust contact met ons op.

Laat een digitale analyse uitvoeren en ontdek hoe u ook met de andere Office 365-apps de digitale werking van uw bedrijf optimaliseert.