Bedrijfsinterne opleiding PowerPoint

Moeiteloos het juiste diamodel kiezen.
Gemakkelijk slides maken volgens uw huisstijl.
Presentaties creëren die uw uiteenzetting ondersteunen.
Probleemloos animaties, afbeeldingen of video’s integreren.
Uniforme powerpointpresentaties maken die de herkenbaarheid van uw bedrijf verhogen.

Een bedrijfsinterne opleiding PowerPoint is de ideale manier voor u en uw medewerkers om snel en zonder digistress overzichtelijke en herkenbare slides te leren maken die uw presentaties echt ondersteunen.

Interactief en praktijkgericht

Uw bedrijfsinterne opleiding PowerPoint is honderd procent maatwerk. Op basis van een intakegesprek ontwikkelt uw gecertificeerde trainer een opleiding die helemaal aan de powerpointbehoeften van uw bedrijf voldoet. Tijdens een interactieve en praktijkgerichte opleiding ontdekken u en uw medewerkers in kleine groepjes de mogelijkheden van dit Microsoft-programma. Hebt u een policy voor PowerPoint? Dan verwerkt uw trainer die in uw opleiding.

Hebt u nog geen policy, maar wilt u er eentje laten maken? Ontdek dan de mogelijkheden om uw policy te laten creëren door BestBuro. Ook voor uw powerpointtemplates kunt u bij BestBuro terecht.

E-mailcoaching na de opleiding

Uw trainer brengt voor elke deelnemer een laptop mee naar de bedrijfsinterne opleiding. U hoeft dus zelf niet voor apparatuur te zorgen. Bovendien stopt de vorming niet als de opleiding gedaan is. Want elke deelnemer krijgt na de opleiding e-mailcoaching van de trainer.

Wilt u meer weten over een bedrijfsinterne opleiding PowerPoint? Neem dan gerust contact met ons op.