Bedrijfsinterne opleiding Microsoft SharePoint

  • Eenvoudig informatie delen.
  • Efficiënt documenten beheren.
  • Gemakkelijk en veilig bestanden opslaan.
  • Overzichtelijk digitaal samenwerken.
  • Gericht bedrijfsprocessen stroomlijnen.

Microsoft SharePoint is een veelzijdige applicatie die op veel domeinen in uw bedrijf een meerwaarde biedt. Documenten, lijsten en gegevens veilig opslaan, informatie op grote schaal delen, rollen en machtigingen toekennen om zo medewerkers én externen toegang tot documenten te geven … Het zijn maar enkele voorbeelden van de kracht van SharePoint.

Wilt u dat uw medewerkers de mogelijkheden van deze cloudapplicatie kennen en correct toepassen? Organiseer dan een bedrijfsinterne opleiding Microsoft SharePoint van BestBuro.

Mogelijkheden kennen en toepassen
Een intakegesprek maakt uw wensen en behoeften duidelijk. Op basis daarvan werken we voor u een opleiding op maat van uw bedrijf, doelen en medewerkers uit. In kleine groepjes leren uw medewerkers de mogelijkheden van SharePoint kennen en gebruiken. Die aanpak is uw garantie op een optimaal leerrendement.

Flexibele planning
Uw bedrijfsinterne opleiding SharePoint is flexibel in te plannen. U hoeft zelf geen laptops voor uw medewerkers te voorzien. Daar zorgen wij voor. Ook na de opleiding kunnen uw medewerkers met hun SharePoint-vragen terecht bij hun trainer.

Let op! Microsoft SharePoint is een applicatie van Office 365. Wilt u optimaal van SharePoint genieten? Dan raden we u aan om eerst de opleiding Office 365 in uw bedrijf te organiseren.

Hebt u interesse in een bedrijfsinterne opleiding Microsoft SharePoint? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Laat een digitale analyse uitvoeren en ontdek hoe u ook met de andere Office 365-apps de digitale werking van uw bedrijf optimaliseert.