Bedrijfsinterne opleiding Microsoft Sway

Wilt u dat uw medewerkers presentaties maken die …

  • … dynamisch zijn en fris ogen?
  • … geïntegreerde video’s, links en forms bevatten?
  • … een knappe opmaak hebben?
  • … bekeken kunnen worden op alle apparaten en browsers?
  • … gemakkelijk gedeeld kunnen worden?

Kies dan voor een bedrijfsinterne opleiding Microsoft Sway van BestBuro. Want dat is uw garantie op medewerkers die vlot heldere presentaties maken met deze Office 365-applicatie.

Efficiënt leren
We streven ernaar dat uw medewerkers het maximale uit hun bedrijfsinterne opleiding Sway halen. Daarom organiseren we de opleidingen in kleine groepjes. Zo heeft de trainer voldoende tijd om iedereen persoonlijk aandacht te geven, en de vragen van alle deelnemers te beantwoorden.

Flexibele partner
Bij BestBuro beseffen we dat uw medewerkers een job te doen hebben. Daarom hanteren we een heel flexibel planningsbeleid. We gaan in onderling overleg op zoek naar het ideale moment om de opleiding Sway in uw bedrijf te organiseren.

We zorgen er bovendien voor dat elke deelnemer een laptop heeft om tijdens de opleiding mee aan de slag te gaan. En het leerproces stopt niet aan het einde van de opleiding, want elke deelnemer kan na de opleiding via e-mail zijn vragen stellen aan de trainer.

Let op! Microsoft Sway is een applicatie van Office 365. Wilt u optimaal van Sway genieten? Dan raden we u aan om eerst de opleiding Office 365 in uw bedrijf te organiseren.

Wilt u meer weten over een bedrijfsinterne opleiding Microsoft Sway? Neem dan gerust contact met ons op.

Laat een digitale analyse uitvoeren en ontdek hoe u ook met de andere Office 365-apps de digitale werking van uw bedrijf optimaliseert.