Bedrijfsinterne opleiding Microsoft Teams

  • Gemakkelijk en via verschillende kanalen communiceren over een project.
  • Altijd op de hoogte zijn van alle communicatie binnen een project.
  • Nooit meer zoeken naar de juiste informatie.
  • Een snelle en gemakkelijke projectopvolging.
  • Op elk moment een helder overzicht op de planning, taken en verantwoordelijkheden binnen een project.
  • Geen wildgroei aan documenten, werkomgevingen en overlegkanalen.

Een bedrijfsinterne opleiding Teams is uw garantie op een snelle, efficiënte en overzichtelijke teamwerking in uw bedrijf!

Op maat van uw onderneming
BestBuro helpt u met een bedrijfsinterne opleiding Teams om de ideale digitale werkomgeving voor efficiënt teamwerk te creëren in uw bedrijf.

We gaan samen met u rond de tafel zitten om uw behoeften in kaart te brengen en werken op basis van die informatie een maatopleiding Microsoft Teams voor u uit. Zo bent u zeker van een opleiding waarin u de apps, functionaliteiten en communicatiekanalen ontdekt en leert gebruiken die een meerwaarde zijn voor iedereen die in uw onderneming samenwerkt in een team.

Ook ondersteuning na de opleiding
Mogen wij in uw onderneming een bedrijfsinterne opleiding Teams verzorgen? Dan hoeft u geen materiaal te voorzien. Uw trainer brengt voor elke deelnemer een laptop mee. En ook na de opleiding kunt u op de ondersteuning van uw trainer rekenen. Want die coacht dan elke deelnemer verder via e-mail.

Let op! Microsoft Teams is een app van Office 365. Wilt u optimaal van Teams genieten? Dan raden we u aan om eerst de opleiding Office 365 in uw bedrijf te organiseren.

Wilt u meer weten over een bedrijfsinterne opleiding Microsoft Teams? Neem dan gerust contact met ons op.

Laat een digitale analyse uitvoeren en ontdek hoe u ook met de andere Office 365-apps de digitale werking van uw bedrijf optimaliseert.