Bedrijfsinterne opleiding Word

Probleemloos afdrukken samenvoegen.
Vlot Word-documenten een persoonlijke toets geven.
Moeiteloos snelonderdelen, verwijzingen en formules in tabellen gebruiken.
Spelen met sjablonen en lay-out.
Optimaal de mogelijkheden van Word benutten.

Met een bedrijfsinterne opleiding Word countert u gemakkelijk elke Word-uitdaging in uw bedrijf. U en uw medewerkers leren word’en met stijl en Word-documenten maken die helemaal aan de wensen van uw organisatie voldoen. Zonder toegevingen en zonder kunst- en vliegwerk.

Word-opleiding op maat

De inhoud van uw bedrijfsinterne opleiding Word bepalen we samen. Zo bent u zeker dat u een opleiding krijgt die helemaal aangepast is aan uw behoeften. In kleine groepjes ontdekken u en uw medewerkers hoe u efficiënter en sneller kunt werken met deze Microsoft-tekstverwerker. Hebt u een Word-policy? Dan integreert uw trainer die in uw opleiding.

Hebt u nog geen policy, maar wilt u er eentje laten maken? Ontdek dan de mogelijkheden om uw policy te laten creëren door BestBuro. Ook voor uw Word-templates kunt u trouwens bij BestBuro terecht.

Extra ondersteuning via e-mailcoaching

Uw bedrijfsinterne opleiding is flexibel in te plannen. Zo kunt u al uw medewerkers de kans geven om hun kennis te verhogen. Over de apparatuur hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zorgen voor laptops die uitgerust zijn met dezelfde Word-versie als de pc’s in uw bedrijf. En uw trainer staat ook klaar om na de opleiding elke deelnemer te ondersteunen via e-mailcoaching.

Hebt u interesse in een bedrijfsinterne opleiding Word? Neem dan gerust contact met ons op.