2017: een jaar om trots op te zijn!

Gelukkig 2018!

Ik hoop dat dit voor jou een topjaar wordt waarin je in goede gezondheid en met weinig digistress je persoonlijke en professionele ambities kunt realiseren.

Een nieuw jaar is altijd een goed moment om even stil te staan bij wat geweest is en wat komen gaat …

Wel, 2017 was voor mij een jaar waarin ik enkele belangrijke beslissingen genomen heb. Ik ben dan ook heel trots dat ik samen met mijn fantastische team enkele zaken gerealiseerd heb die echt wel een uitdaging waren.

Ons team wordt voortdurend uitgebreid met allemaal gedreven mensen die goed zijn in hun vak. Ik ben elke dag weer gecharmeerd door hun enthousiasme en hun professionaliteit. Samen zijn we erin geslaagd om onze doelstellingen te bereiken. Alle leden van mijn team hebben dan ook uitstekend werk geleverd. En daar wil ik hen heel graag voor bedanken!

2017 was ook het jaar dat het OneNote-boek gepubliceerd werd. Dat project heeft door omstandigheden langer geduurd dan voorzien, maar ik troost me met de gedachte dat een goed boek tijd nodig heeft. J Maar eind goed, al goed. Ik ben trots op het resultaat en hoop dat het boek het succes van het Outlook-boek dat aan zijn tweede druk toe is – kan evenaren. De bevestiging dat de BestBuro-methode werkt!

Vorig jaar kwam ook de bekroning van twee jaar hard labeur. We behaalden onze ISO-certificering en zijn in blijde verwachting van de officiële overhandiging. Dankzij de inspanningen van iedereen in mijn team zijn we cum laude geslaagd voor onze audit. De auditeur had geen verbeterpunten voor ons. Vooral onze klantgerichtheid werd geapprecieerd.

Maar die certificering betekent niet dat we nu rustig achterover gaan leunen. Stilstaan is achteruitgaan en daarom is ons goede voornemen voor 2018 om gewoontes te veranderen. En we beginnen met onszelf. Naar aanleiding van onze ISO-audit heb ik vorig jaar een externe organisatie ingeschakeld om de didactische aanpak van onze opleidingen te analyseren en verbeterpunten te formuleren. Die gaan we in 2018 uitrollen. Zo willen we jou nog gerichter helpen om je digitale gewoontes te veranderen en efficiënter met je softwareprogramma’s te werken. De manier veranderen waarop je je Microsoft-programma’s gebruikt, is allesbehalve gemakkelijk. Maar wij staan in het nieuwe jaar meer dan ooit voor je klaar.

Enthousiaste groeten

Elke