Digitale analyse: doelgericht uw digitale werking optimaliseren

digitale analyse

Vlotte digitale bedrijfsprocessen verhogen niet alleen het werkcomfort van u en uw medewerkers, ze leveren u ook geld op! Want geoptimaliseerde digitale processen doen u tijd besparen. En time is money.

De uitdaging? Ontdekken waar én hoe u in uw bedrijf op de meest doelgerichte manier Office 365-applicaties kunt inzetten om uw bedrijfswerking efficiënter te maken. Een uitdaging die u met succes aangaat met een digitale analyse door BestBuro.

Uw huidige digitale werking ontleed
Een digitale analyse vormt het fundament van uw digitale optimalisatie.

Een van onze specialisten komt bij u langs voor een uitvoerig gesprek over uw doelen, wensen en verwachtingen en ontleedt tot in het kleinste detail uw huidige digitale werking. Met al die informatie gaat uw BestBuro-expert aan de slag om de ideale digitale werking voor uw bedrijf uit te tekenen.

Microsoft Office Specialist
Uw garantie op succes? Uw auditor is een Microsoft Office Specialist met veel affiniteit met het bedrijfsleven, en weet dus precies:

  • welke Office 365-applicaties een meerwaarde zijn voor de digitale werking in uw bedrijf;
  • hoe u die Office 365-applicaties kunt inzetten om uw doelen te bereiken.

Véél meer dan analyseren
Deze digitale analyse is de eerste stap naar een geoptimaliseerde digitale werking. Maar BestBuro is ook uw partner voor de implementatie en verankering van de nieuwe werking in uw bedrijf.

Als dat nodig of gewenst is, ontwikkelen we templates en stellen we een policy op waarmee we uw medewerkers vertrouwd maken tijdens een praktische opleiding.

En uiteraard meten we de rendementsverhoging van uw digitale optimalisatie. Bij onze klanten bedraagt die gemiddeld 30%!

Bekijk hier onze Outlook-battle en ontdek de mogelijkheden van tijdsbesparing via Outlook:

Wilt u het rendement in uw bedrijf ook verhogen en ontdekken waar u tijd en dus geld kunt besparen?

Laat dan een digitale analyse uitvoeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons     Stuur ons een mail    Vul een formulier in