Onze erkenningenKMO-PORTEFEUILLE

Alle opleidingen van BestBuro komen in aanmerking voor subsidie via de kmo-portefeuille. De Vlaamse overheid betaalt een aanzienlijk deel van uw investering terug als u uw IT-kennis of die van uw medewerkers uitbreidt via BestBuro. Klik hier om te ontdekken hoe u uw subsidie aanvraagt.

ISO 9001:2015

Uw garantie op kwaliteitsvolle opleidingen? BestBuro behaalde het ISO 9001:2015 certficiaat met als toepassingsgebied de dienstverlening (Advies en Opleiding) voor het verbeteren van het gebruik van standaard software applicaties met de bedoeling de medewerkers van een organisatie effectiever en efficiënter te laten presteren.

Vlaams opleidingsverlof

Werkgevers uit de privésector van wie de werknemers voldoen aan de voorwaarden om recht te hebben op Vlaams opleidingsverlof, kunnen voor de BestBuro-opleidingen een tussenkomst krijgen in de loonkost van 21,30 euro per werknemer en per opleidingsuur.

MICROSOFT SMALL BUSINESS SPECIALIST-LABEL

Met BestBuro haalt u als kmo de beste begeleiding bij uw Microsoft-software in huis. Het bewijs? Ons Microsoft Small Business Specialist-label. Dit label wordt enkel toegekend aan bedrijven die door specialisten van Microsoft zelf opgeleid zijn om kmo’s met vijf of meer pc’s te helpen met de invulling van hun IT-behoeften. Met een MSBS-partner krijgt u:

  • een volleerde en ervaren systeemprovider die de specifieke IT-behoeften van uw bedrijf begrijpt;
  • professioneel advies om de IT-toepassingen in uw bedrijf te optimaliseren;
  • strategische groeimogelijkheden dankzij software die aan uw bedrijfsdoelstellingen is aangepast;
  • expertise op elk IT-domein dankzij het uitgebreide netwerk van MSBS-partners;
  • innovatieve oplossingen op basis van Microsoft-technologie;
  • een investering die zichzelf terugverdient dankzij de verbeterde en geoptimaliseerde IT-bedrijfsprocessen.
MICROSOFT OFFICE SPECIALIST-CERTIFICERING

BestBuro is thuis in Microsoft Office. Uw garantie? Onze Microsoft Office Specialist-certificering. Die bewijst dat u een partner krijgt die alle Microsoft Office-applicaties uitstekend beheerst en u daardoor de beste oplossing voor uw IT-behoeften kan voorstellen.

MICROSOFT OFFICE SPECIALIST-CERTIFICERING

Al onze trainers zijn Microsoft-gecertificeerd. Ze zijn expert in Microsoft-producten, -technologieën en -toepassingen. U krijgt dan ook een praktijkgerichte opleiding die volledig is afgestemd op uw IT-behoeften. Dankzij onze dynamische Microsoft-specialisten haalt u de IT-kennis weer in uw bedrijf.

CEVORA

Hebt u een opleidingsplan ingediend? Dan kunt u als werkgever van het ANPCB (PC 200) via Cevora een premie aanvragen per bediende uit PC 200.

COBOT

Cobot voorziet voor bedrijfsinterne opleidingen voor textielbedrijven (PC 120/214) sectorale tegemoetkomingen als u een beroep doet op een externe trainer.

CO-VALENT

Als u een werkgever bent in de sector chemie, kunststoffen of lifesciences (RSZ-kengetal 087) en uw werknemers zijn tewerkgesteld in PC 116 of PC 207, dan kunt u voor bedrijfsinterne opleidingen een tussenkomst aanvragen bij Co-valent. U betaalt eerst de opleiding aan Bestburo en dient dan uw aanvraag in bij Co-valent.

LIMOB

Limob geeft subsidies voor werknemers in PC 209 in de Limburgse metaalindustrie. Dient u ten laatste zes weken voor aanvang van de opleiding een subsidiedossier in? Dan kunt u aanspraak maken op subsidies voor alle opleidingen.

OBMB

De financiële bijdragen voor opleidingen die georganiseerd worden door een externe partner, verlopen via de ondernemingsportefeuille. De terugbetaling gebeurt zodra OBMB de aanvraag goedkeurt. Deze subsidies gelden voor werknemers uit PC 209 in de Brabantse metaalindustrie.

VORMETAL

Vormetal geeft een bijdrage voor opleidingen aan bedienden uit PC 209 in de Oost- en West-Vlaamse metaalindustrie.

VIBAM

VIBAM geeft subsidies voor bedienden uit PC 209 in de Antwerpse metaalindustrie die een bedrijfsinterne opleiding volgen.

IPV

IPV geeft financiële steun voor opleidingen aan bedienden uit de voedingsnijverheid in PC 220.

IVOC & IREC

IVOC & IREC geven een bijdrage van 30 euro per uur (maximaal 300 euro per werknemer per jaar) voor opleidingen aan bedienden uit PC 215 in kleding- en confectiebedrijven.

MEDIARTE

Bij Mediarte kan iedereen die werkt in de audiovisuele sector een premie aanvragen voor een opleiding. Van een medewerker voor radio of televisie (PC 227) tot een zelfstandig ontwikkelaar van webapplicaties of games. U kunt premies ontvangen als individu (zelfstandige, uitzendkracht of werknemer bij een mediabedrijf), maar ook als werkgever.

VIVO

Bedrijven in de sociale non-profitsector kunnen via VIVO  een terugbetaling krijgen voor opleidingen aan hun werknemers. U maakt daarvoor gebruik van het sociale vormingsbudget.

VORMINGSFONDS VOOR UITZENDKRACHTEN

Het Vormingsfonds voor Uitzendkrachten staat in voor de kosten van een externe opleider als uw opleidingsaanvraag aan een aantal voorwaarden voldoet.

Alimento

Het Qfor FoodScan cetificaat van Alimento is een kwaliteitslabel voor opleidingen in de voedingssector.