Inspiratiesessie: Bespaar één minuut per mail

Bestaat uw Outlook-inbox uit tientallen mappen, maar verliest u toch tijd met eindeloze zoektochten naar ooit verstuurde e-mails?
Plakt u dagelijks meerdere post-its op uw bureau, omdat u bang bent om belangrijke taken en klusjes te vergeten?
Sleurt u nog een papieren agenda mee, terwijl u op uw pc, tablet en smartphone een Outlook-agenda hebt staan?

Na deze inspiratiesessie van Elke Stultjens werkt u efficiënter in Outlook en bespaart u massa’s tijd. Want een optimale werkdag plant u van 's ochtends tot 's avonds in Outlook!

Elke Stultjens maakt in een interactieve en ludieke sessie van twee uur van uw e-mailthriller een Outlook-roman. U krijgt tientallen praktische tips en tricks die meteen een positieve impact hebben op uw workload.

Een voorproefje? Uw mappenstructuur wordt voorgoed verleden tijd … maar u vindt alles tien keer sneller terug. Uw post-its en agenda mag u in de vuilnisbak kieperen … maar u krijgt een waterdicht systeem in de plaats, waardoor u nooit meer een taak of afspraak vergeet.

Koudwatervrees? Niet nodig! Al honderden medewerkers en ondernemers gooiden hun oude Outlook-gewoontes overboord en winnen nu dankzij de BestBuro-methode een uur tijd per werkdag.

Wilt u een inspiratiesessie plannen voor de medewerkers van uw bedrijf of voor de leden van uw organisatie?
Neem dan contact op via elke@bestburo.be of 011 76 66 62.

Wie is Elke?

Elke Stultjens is zaakvoerder van BestBuro Business Academy, de perfecte match tussen u en uw softwaretoepassingen. BestBuro versterkt de softwarekennis in uw bedrijf, zodat u komaf maakt met click- en touchstress, en als onderneming moeiteloos meesurft op de golven van de nieuwste softwareontwikkelingen die voor uw bedrijf noodzakelijk zijn. Elke en haar team geven incompanytrainingen en open opleidingen over alle Office-pakketten, en voeren digitale analyses uit in bedrijven.