praktijkgerichte SOFTWAREOPLEIDINGEN: in uw bedrijf of in open aanbod 

Efficiënter en zonder digistress met uw Microsoft-programma's werken

Voorgoed komaf maken met digistress. Dat is dé expertise van de gecertificeerde trainers van BestBuro! Dankzij onze praktijkgerichte softwareopleidingen zijn uw softwarefrustraties voor altijd verleden tijd.

In open aanbod of bedrijfsintern

U vindt bij ons bedrijfsinterne softwareopleidingen en opleidingen in open aanbod. Kiest u voor een bedrijfsinterne opleiding? Dan verzekert u zich van een kwaliteitsvolle opleiding die helemaal inspeelt op de situatie van uw bedrijf, en een antwoord biedt op uw concrete uitdagingen.

Gaat u voor een softwareopleiding in op aanbod? Dan leren u en uw medewerkers - in alle rust en weg van het kantoor - om efficiënter met uw softwaretoepassingen te werken. In een kleine groep, zodat u zeker bent van een interactieve aanpak met veel ruimte voor praktische cases en een optimaal leerrendement.

Wilt u meer weten over onze softwareopleidingen? Klik dan hieronder op de open of bedrijfsinterne opleidingen van de programma's die u interesseren, en ontdek alles over ons aanbod.

 

Ons online leerplatform
Volg nu in alle veiligheid en vanop afstand uw opleiding dankzij ons online platform.

Iedereen kan bij ons individueel een (open) opleiding volgen. Zo ontdekt u in uw eigen tempo de geheimen van de Office-programma’s. Een BestBuro-docent staat daarbij klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Deze opleidingen kosten 199 euro exclusief btw en komen in aanmerking voor subsidie via de kmo-portefeuille en andere subsidiemaatregelen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.