Softwarepolicy op maat van uw bedrijf

Een van de grootste bedreigingen voor de efficiënte digitale werking van uw bedrijf? Willekeur. Want als uw medewerkers zonder duidelijke regels en afspraken werken met hun softwareprogramma’s, dan wordt doelgericht digitaal (samen)werken een ware uitdaging. Uw oplossing? Een softwarepolicy op maat van uw bedrijf.

Afsprakennota voor uniformiteit

Een softwarepolicy is een afsprakennota die bepaalt hoe uw medewerkers met hun softwareprogramma’s en documenten moeten werken. Zo creëert u uniformiteit in uw onderneming. Wij bekijken de huidige manier van digitaal (samen)werken in uw bedrijf, en gaan met u rond de tafel zitten om uw behoeften te bespreken. Op basis van die informatie werken wij een duidelijke policy uit die helemaal aangepast is aan uw wensen.

The sky is the limit

De regels rond e-mailcommunicatie, afspraken rond takenbeheer, de vorm en lay-out van powerpointpresentaties, de registratie van de gegevens van een project in OneNote, of de opmaak van Excel-tabellen … Het zijn maar enkele voorbeelden waarvoor we een softwarepolicy kunnen opstellen. Want the sky is the limit.

Ook templates en opleidingen

Staat uw softwarepolicy op papier? Dan helpen we u ook met de verankering van uw policy in uw bedrijf. Als u dat wenst, maken wij voor u zelfs de juiste templates om gemakkelijk uw policy in de praktijk te brengen. Daarnaast zijn we uw partner voor softwareopleidingen waarin uw policy geïntegreerd is. 

Hebt u interesse in een softwarepolicy op maat van uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.