kmo-portefeuille

Subsidies

Een hoogwaardige softwareopleiding die u en uw medewerkers sneller, efficiënter en tijdbesparend laat werken tegen een heel scherpe prijs. Het klinkt bijna te goed om waar te zijn, maar bij BestBuro is het dat niet. Want dankzij de subsidiemogelijkheden hoeft u voor onze Microsoft-opleidingen Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Word en Office 365 maar een gedeelte van uw factuur zelf te betalen.

Erkende opleidingsverstrekker

BestBuro is door de meeste instanties erkend als officiële opleidingsverstrekker. Dat betekent dat onze softwareopleidingen in aanmerking komen voor subsidies, zoals de kmo-portefeuille en sectorfondsen zoals Cevora PC 200, en recht geven op de opleidingsincentive opleidingsverlof (het vroegere educatief verlof). Daardoor kunt u rekenen op een tussenkomst in uw loonkost van 21,30 euro per opleidingsuur dat een medewerker met opleidingsverlof bij ons volgt.

Nog meer goed nieuws? Sommige van die subsidies zijn zelfs combineerbaar. En omdat BestBuro het u graag zo gemakkelijk mogelijk maakt, helpen wij u met uw subsidieaanvragen.

In de praktijk

Concreet? Stel dat u een kmo bent die actief is in het paritaire comité 200 en een opleidingsplan bij Cevora ingediend heeft. Als u bij ons een softwareopleiding bestelt, kunt u in dat geval rekenen op een subsidie van 40 procent via de kmo-portefeuille en een tussenkomst van Cevora van 40 euro per dag voor elke medewerker die de opleiding volgt. Het bedrag dat u zelf nog moet investeren om u en uw medewerkers efficiënter met hun softwaretoepassingen te laten werken, is dus erg laag.

Wilt u ook een softwareopleiding organiseren tegen een scherpe prijs? Neem dan contact met ons op om uw subsidiemogelijkheden te ontdekken.

Vraag uw subsidiemogelijkheden aan