subsidies opleidingen

EEN HOOGWAARDIGE OPLEIDINGS- VERSTREKKER
HERKEN JE AAN DE ERKENNINGEN

BestBuro is door de meeste instanties erkend als officiële advies- en opleidingsverstrekker. Een maatstaf voor de kwaliteit die we leveren. En een voordeel voor jou. Onze kennis– en groeitrajecten komen zo in aanmerking voor eventuele tussenkomsten – zoals de kmo-portefeuille en andere sectorfondsen (zoals Cevora, Limtec, Alimento, …).  Een erkenning voor de opleidingsdatabank hebben we eveneens. Hierdoor mogen we Vlaams opleidingsverlof aanbieden.

Ontdek hieronder alle erkenningen en tussenkomsten!

OPLEIDINGSPLAN OP MAAT?
LAAT JE ADVISEREN!

Laat je gegevens hier achter. Dan nemen wij contact met jou op om de subsidiemogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie toe te lichten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ONTDEK ONZE
ERKENNINGEN EN
TUSSENKOMSTEN

Omdat we officieel erkend zijn, komen onze opleidingen in aanmerking voor diverse subsidies.
Wil je ook een deel van onze diensten laten subsidiëren?

Onze erkenningen: ISO 9001:2015, Kmo-portefeuille, Vlaams opleidingsverlof, Cevora en Werkbaarheidscheque.

Naar subsidies >

ISO 9001:2015

De garantie op kwaliteitsvolle opleidingen? Ons ISO 9001:2015 certificaat (Dienstverlening / Advies en Opleiding). Deze norm toont aan dat we het gebruik van standaard softwareapplicaties verbeteren zodat de medewerkers van een organisatie effectiever en efficiënter presteren.Klik op het logo om ons certificaat te bekijken.

  • Certificaatnummer: BE013691
  • Oorspronkelijke startdatum: 28/02/2018
  • Geldigheid: 18/01/2024 – 27/02/2027
Kmo-portefeuille

Alle kennis- en groeitrajecten van BestBuro komen in aanmerking voor een tussenkomst via de kmo-portefeuille. De Vlaamse overheid betaalt een aanzienlijk deel van je investering terug als je je IT-kennis of die van je medewerkers uitbreidt via BestBuro. Klik hier om te ontdekken hoe je je subsidie aanvraagt.

Certificaat opleidingen

Certificaat Advies

  • Opleiding registratienummer: DV.O203103
  • Geldigheid opleiding: 06/09/2019 – 07/09/2024
  • Advies registratienummer: DV.A237338
  • Geldigheid advies: 06/01/2020 – 07/01/2025
Vlaams opleidingsverlof

Ben je een werkgever uit de privésector? Van wie de werknemers recht hebben op Vlaams opleidingsverlof? Dan krijg je voor de BestBuro-opleidingen een tussenkomst in de loonkost. Het gaat om 21,30 euro per werknemer en per opleidingsuur. Klik hier om te ontdekken hoe je Vlaams opleidingsverlof aanvraagt.

  • registratienummer: KDB000000967
  • De geldigheid: 20/04/2021 – 27/02/2027
Cevora

Heb je een opleidingsplan ingediend? Dan kun je als werkgever van het ANPCB (PC 200) via Cevora een premie aanvragen per bediende uit PC 200. Klik hier om te ontdekken hoe je die premie aanvraagt.

Werkbaarheidscheque
Werkbaarheidscheque

Met de werkbaarheidscheque van het Departement Werk en Sociale Economie, kunnen eenmanszaken, kmo’s en grote ondernemingen (met minstens 1 werknemer) uit de profitsector en ook organisaties uit de socialprofitsector tot € 10.000 steun krijgen om knelpunten rond werkbaar werk binnen de organisatie in kaart te brengen en aan te pakken. De bedoeling is om zo de arbeidsomstandigheden duurzaam te verbeteren.

  • registratienummer: KDB000000967
  • De geldigheid: 20/04/2021 – 27/02/2024

WIE VOOR BESTBURO KIEST
KRIJGT OOK HULP MET HET ONDERZOEK NAAR SUBSIDIE- MOGELIJKHEDEN

Een hoogwaardige softwareopleiding laat jou en je medewerkers sneller, efficiënter en tijdbesparend werken. En dankzij de diverse subsidiemogelijkheden moet je voor onze Microsoft-opleidingen Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Word en Microsoft 365 maar een gedeelte van je factuur zelf betalen.

Nog meer goed nieuws? Sommige van die subsidies zijn zelfs combineerbaar. En omdat BestBuro het je graag zo gemakkelijk mogelijk maakt, helpen we je met plezier met je subsidieaanvragen.

In de praktijk

Concreet? Stel dat je een kmo bent die actief is in het paritaire comité 200 en een opleidingsplan bij Cevora ingediend hebt. Bestel je bij ons een softwareopleiding? Dan kun je rekenen op een subsidie van 20% of 30% via de kmo-portefeuille én een tussenkomst van Cevora van ongeveer 40 euro per dag voor elke medewerker die de opleiding volgt. Het bedrag dat je zelf nog moet investeren om jou en je medewerkers ‘ifficiënter’ met hun softwaretoepassingen te laten werken, is dus heel laag.
Opgelet, dit is een fictief voorbeeld en afhankelijk van je organisatie.

Neem gerust contact met ons op. We bekijken je noden en wensen in detail, en maken met plezier een opleidingsplan op maat, conform je sectoraal model.

VRAAG JE SUBSIDIEMOGELIJKHEDEN AAN >