Ik heb al veel trainingen gevolgd en kan dus vergelijken. De topservice en de aanpak van BestBuro zijn ongeëvenaard!

Lees verder »


Om de aanpak van BestBuro te leren kennen, schreef ik me in voor een van hun opleidingen. Dat was een verademing! De aanpak was heel hands-on. Je krijgt echt een methode aangeleerd om efficiënter met Outlook te werken.

Lees verder »


Ik stelde Elke de vraag of het wel nut had dat ik als ervaren Outlook-gebruiker en IT-coördinator ook deelnam aan de opleiding. Haar antwoord? Ja, want je zult er veel aan hebben. En ze had gelijk! Ik heb echt veel geleerd en nieuwe functionaliteiten ontdekt die me efficiënter met Outlook laten werken.

Lees verder »


Ik heb echt bewondering voor de docenten van BestBuro. Hun kalmte, oprechte aandacht voor vragen, uitgebreide antwoorden, vakkennis, menselijk-didactische skills en daarbij dan nog de talrijke tips waarmee je meteen aan de slag kunt … ze zijn echte professionals!

Lees verder »


Een van de bedrijven waarmee we samenwerken overweegt ook een digitale optimalisatie en ik heb hen gezegd: ‘Niet twijfelen, voor BestBuro kiezen!’

Lees verder »


Onze medewerkers waren zeer lovend over hun opleiding. De aanpak was interactief en de trainers speelden in op vragen. Ze pasten met hun enthousiasme ook echt bij ons bedrijf.”

Lees verder »


BestBuro zorgt ook voor individuele opvolging. Enkele weken na de opleiding komt de docent elke deelnemer op zijn werkplek individueel coachen. Een absolute meerwaarde!

Lees verder »


Ik heb veel positieve reacties ontvangen over de opleidingen. Een medewerker die vooraf zeer sceptisch was, stuurde me zelfs een mailtje: ‘Dit is geweldig!’ Die medewerker promoot nu de opleidingen bij zijn collega’s.

Lees verder »


Alle Excel-opleidingen zijn heel vlot verlopen. De professionele, gerichte en interactieve aanpak van BestBuro waarbij je meteen aan de slag moet, viel in de smaak. De fysieke én online opleidingen waren van topkwaliteit!

Lees verder »


Het online platform is heel overzichtelijk. Je bepaalt zelf het tempo waarmee je door de modules gaat en je kunt op elk moment bij je docent terecht. Ik vond het een heel aangename ervaring.

Lees verder »


Of ik een online Excel-opleiding via het digitale leerplatform van BestBuro zou aanbevelen? Zeker en vast! Het was een aangename ervaring en alles is vlot verlopen.

Lees verder »


Ze geloven sterk in hun verhaal en zijn heel enthousiast om je te helpen. En vooral: de BestBuro-methode werkt.

Lees verder »


De Excel-template levert niet alleen een tijdwinst van ongeveer een week op, maar ook aanzienlijk minder digistress.

Lees verder »


BestBuro heeft de organisatie van de opleidingen helemaal op zich genomen. En dat is niet evident, want er werken bij ons zo’n tweehonderd mensen.

Lees verder »


Ze werken op maat, communiceren goed, denken out of the box, zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, en zijn correct.

Lees verder »


BestBuro onderscheidt zich ook door de naservice.

Lees verder »


Had ik dit maar eerder geweten!

Lees verder »


BestBuro is een partner die met je meedenkt, op maat werkt en echt gaat voor resultaat.

Lees verder »


Nu werk ik volgens de BestBuro-methode. En ja, ik ben een fan!

Lees verder »


Op zo’n spontane, vrolijke manier mensen iets bijleren … Chapeau!

Lees verder »


Onze administratie loopt zo’n 25 procent sneller en efficiënter!

Lees verder »


De ‘kan dat ook!?’s vlogen door het lokaal.

Lees verder »


No-nonsense, to the point en veel beleving

Lees verder »


Het loopt hier storm voor de BestBuro-opleidingen.

Lees verder »


Goele creëerde een aangename sfeer waarin iedereen zich op zijn gemak voelde.

Lees verder »


Het Excel-document was helemaal aangepast aan onze behoeften.

Lees verder »


Alleen maar positieve geluiden gehoord!

Lees verder »


Geen theoretische uiteenzetting, maar een praktische workshop.

Lees verder »


Bij BestBuro zijn ze van hun woord, doen ze nooit moeilijk en zijn ze flexibel.

Lees verder »


De bedrijfsinterne opleidingen van BestBuro zijn helemaal aangepast aan de behoeften van je bedrijf. We hebben uitvoerig onze verwachtingen besproken. BestBuro heeft het kennisniveau van onze deelnemers getest en de inhoud van de training daaraan aangepast.

Lees verder »


Ik ben een echte believer van de BestBuro-methode.

Lees verder »


Onze opleiding was zeer efficiënt, duidelijk en vlot gebracht.

Lees verder »


Bij BestBuro heerst een sfeer waarin ik me comfortabel voelde om al mijn vragen te stellen.

Lees verder »


Wij houden van de down-to-earth aanpak van BestBuro.

Lees verder »


Dankzij de opleiding kan ik de formules van Excel nog beter toepassen op mijn professionele behoeften.

Lees verder »


Onze projectadministratie staat met deze op maat gemaakte Access-database helemaal op punt.

Lees verder »


Iedereen hier is laaiend enthousiast over de opleidingen die ze hebben gevolgd.

Lees verder »


BestBuro licht alles toe in begrijpbare taal.

Lees verder »


Ik vond het knap hoe vlot er geschakeld werd tussen de verschillende snelheden in onze groep.

Lees verder »


Ik ben een fan van de opleidingen van BestBuro want die zijn heel praktisch. Ik heb meteen een aantal tips en tricks geïmplementeerd in mijn dagelijkse werkroutine.

Lees verder »


De opleidingen van BestBuro zijn praktisch, to the point en nooit saai!

Lees verder »


De atypische aanpak van BestBuro werkt enthousiasmerend: je hebt meteen zin om de tips en tricks toe te passen.

Lees verder »


Ons hele team draait op de Office-aanpak van BestBuro. Zo doseren wij onze persoonlijke energie en werken we superefficiënt.

Lees verder »


Mijn collega en ik hebben een wereld aan mogelijkheden zien opengaan!

Lees verder »


Een docent met engelengeduld.

Lees verder »


Allegre is dankzij de digitale optimalisatie van BestBuro administratief sterk geëvolueerd.

Lees verder »


De meerwaarde van BestBuro? De indeling in kleine groepen, de hands-on aanpak en de manier waarop de essentie samengebald wordt in een korte tijdspanne.

Lees verder »


We hadden rechtstreeks contact met Access-expert Nico. Dat zorgde voor een efficiënte samenwerking, want zo konden we gemakkelijk afspraken maken.

Lees verder »


Ik merk bijna dagelijks dat onze mensen het geleerde in de praktijk brengen en dat ze efficiënter met Outlook werken.

Lees verder »


Elke kwam langs om onze digitale werking volledig door te lichten. Ze stipte de knelpunten aan en bezorgde ons enkele dagen later een actieplan met oplossingen om efficiënter te werken.

Lees verder »


Elke kijkt niet op een inspanning meer of minder en chronometreert niet elke minuut. Opleidingen geven binnen een ESF-dossier brengt heel wat extra administratie met zich mee. Dat was geen enkel probleem voor BestBuro.

Lees verder »


We kregen een opleiding Outlook, Excel en Word die volledig was afgestemd op de behoeftes van onze medewerkers. De mensen van BestBuro namen ruim de tijd om onze verwachtingen met ons te bespreken en gingen met onze input aan de slag om een training op maat uit te werken.

Lees verder »


De training Excel was de perfecte combinatie van een beetje theorie, en heel veel praktijkgerichte en concrete voorbeelden en oefeningen die volledig aan de werksituatie van onze mensen was aangepast.

Lees verder »


Elke heeft voor onze gemeente een Outlook-policy op maat uitgewerkt. Iedereen maakt nu op dezelfde manier gebruik van Outlook. En daardoor werken wij sneller en efficiënter. De expertise van BestBuro was precies wat onze gemeente nodig had!

Lees verder »


De BestBuro-methode zorgt voor duurzame tijdwinst én rust in onze hoofden.

Lees verder »


Elke gaf ons niet alleen professioneel advies. Dankzij de interactieve opleidingen Outlook en Excel konden onze medewerkers dat advies ook in de praktijk brengen. Iedereen heeft heel veel bijgeleerd en gebruikt die programma’s nu zoals het hoort.

Lees verder »


Ik ben heel blij dat we de Outlook-trainingen hebben gevolgd. Iedereen gaat nu op dezelfde manier om met e-mails en agenda’s. Alles is overzichtelijker en duidelijker.

Lees verder »


Bij BestBuro kun je rekenen op een praktische werkwijze. Geen traditionele, saaie academische opleidingen dus, maar heel hands-on.

Lees verder »


Elke is een heel motiverende trainer die op een gestructureerde, aangename en ongedwongen manier praktische cursussen Excel geeft vol tips en tricks. Onze mensen gebruiken het programma nu meer en durven er echt mee aan de slag te gaan.

Lees verder »


We kozen voor BestBuro omdat hun expertise en benadering eruit sprongen. De aangename manier van lesgeven, met trainers die doordrongen zijn van de materie, slaat aan. Iedereen is enthousiast over de samenwerking!

Lees verder »


Samen met BestBuro hebben we een policy opgesteld met richtlijnen en afspraken over zaken zoals digitale handtekeningen en instellingen. Die policy koppelden we aan een cursus Outlook.

Lees verder »


Het was een praktijkgerichte training Outlook waarbij iedereen een laptop kreeg waarop de nodige software geïnstalleerd stond. De deelnemers moesten dus echt aan de slag en ervoeren al tijdens de training het resultaat van de tips en tricks die Elke hen aanreikte.

Lees verder »


Op drie dagen bracht Elke Stultjens al onze werknemers het klappen van de Outlook-zweep bij. Onze mensen werken nu veel sneller en efficiënter met het systeem.

Lees verder »


De audit van Elke heeft ons voorbereid op de implementatie van een volwaardig CRM-systeem. Ze is echt een expert in haar vak en biedt blijvend ondersteuning.

Lees verder »


Bestburo heeft voor ons twee documenten in Excel ontworpen die onze dagelijkse werking een boost hebben gegeven.

Lees verder »


Oorspronkelijk waren er 25 medewerkers ingeschreven voor de opleidingen Excel, maar dankzij mond-tot-mondreclame hebben uiteindelijk 100 medewerkers de opleidingen gevolgd.

Lees verder »


Elke firma pretendeert op maat te werken, maar BestBuro doet dat ook werkelijk. Bovendien houden ze ook rekening met de cultuur van je onderneming.

Lees verder »


Het gebruiksvriendelijke lesmateriaal dat BestBuro aanbiedt, geeft een antwoord op de concrete vragen en behoeften van onze medewerkers. Ook de nazorg is uitstekend. We kunnen altijd met al onze vragen bij hen terecht.

Lees verder »