ANGELO DUPONT : administratief medewerker Group of Butchers

Opleidingen Outlook

Group of Butchers is een slagersgroep die gek is op vlees. Het bedrijf creëert verse vleesconcepten met een unieke smaak voor elke speler op de vleesmarkt. Hun tools? Een flinke dosis kwaliteit, een vleugje originaliteit en een stevige persoonlijke touch. Datalijsten maken een essentieel onderdeel uit van de bedrijfswerking. Om te weten welk digitaal vlees ze in de kuip hadden, vroegen ze Elke Stultjens van BestBuro om een grondige analyse uit te voeren. Het resultaat? Een efficiëntere workflow en medewerkers zonder digistress.

Angelo Dupont, administratief medewerker: "We voelden aan dat we niet op de meest efficiënte manier werkten met onze data. We sloegen bijvoorbeeld alle informatie in aparte documenten op. Het resultaat? Onze gegevens zaten versnipperd over ons bedrijf of stonden dubbel in ons systeem, waardoor het lang duurde om lijsten op te maken. Daarom gingen we op zoek naar een partner die ons kon helpen om efficiënter te werken. We hoorden uit verschillende hoeken dat BestBuro uitstekend werk levert. En dat bleek te kloppen!"

Advies én opleidingen Outlook en Excel op maat

De dienstverlening van BestBuro reikt heel ver. Angelo: "Een analyse legde onze digitale pijnpunten bloot. Elke is echt heel goed in wat ze doet. Ze gaf ons niet alleen professioneel advies. Dankzij de interactieve opleidingen Outlook en Excel op maat konden onze medewerkers dat advies ook in de praktijk brengen. Iedereen heeft heel veel bijgeleerd en gebruikt die programma’s nu zoals het hoort. Zo werken we nu allemaal in hetzelfde document. Het aantal werkdocumenten is daardoor drastisch verminderd en de informatie is gecentraliseerd. Wij besparen veel tijd en durven nu te zeggen dat we echt met een computer kunnen werken!"

Leerrijk én plezant

"De opleidingen Outlook en Excel op maat begonnen breed om zich vervolgens almaar meer toe te spitsen op de specifieke noden van ons bedrijf. Elke zorgde ervoor dat iedereen op elk moment ‘mee’ was. En dat was niet evident, want de voorkennis van onze medewerkers varieerde nogal. Door het laagdrempelige karakter van de trainingen en de aandacht voor elke deelnemer, is zo’n opleiding ook een stukje teambuilding. Iedereen was na afloop dan ook heel enthousiast. Ik zou BestBuro zeker aanraden aan bedrijven die dankzij een betere kennis van Outlook en Excel hun efficiëntie willen verhogen en tijd wil besparen."

Meer weten over onze opleidingen Outlook en Excel op maat? Neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.