Anne-Lize Stassen : Zaakvoerder van CoCoun

Digitale optimalisatie, templates en coaching

Anne-Lize Stassen van CoCoun werkt al meer dan 30 jaar met kinderen, jongeren en hun ouders. Ze verbetert hun communicatieve vaardigheden door hen te begeleiden, eenvoudige eenvoudige strategieën aan te leren en positief aan te moedigen. Counseling, studie-coaching en conflictbemiddeling zijn de sleutelwoorden in haar aanpak. Als beginnende zelfstandige had ze behoefte aan ondersteuning om een goede digitale werking op te stellen.

Anne-Lize: “Ik ben in april 2016 gestart met mijn zelfstandige activiteit. Als beginnende ondernemer komt er heel veel op je af. Heldere en efficiënte structuren en een optimale digitale werking zijn dan heel belangrijk. Ik ben goed in mijn vak, maar ken weinig van softwarepakketten. Dus had ik behoefte aan ondersteuning. Via via ben ik in contact gekomen met BestBuro. En daar hebben ze me uitstekend geholpen.”

Behoeften in kaart

“De eerste stap in onze samenwerking was een gesprek met Elke om te analyseren wat ik precies nodig had. En dat bleek heel wat. Enkele voorbeelden? Templates voor mijn facturen, brieven en aanwezigheidslijsten, een efficiënte agendastructuur, klantenlijsten die ik gemakkelijk kon beheren, een synchronisatie van de gegevens op mijn pc, laptop en smartphone, een heldere mappenstructuur, ... Kortom, een digitale infrastructuur op maat van mijn bedrijfje.”

Geduldig en behulpzaam

“Ik ben eerst een OneNote-opleiding gaan volgen bij Elke. Dat was een goed begin. En daarna heeft Jente het overgenomen. Een fantastische jongeman. Zo geduldig en behulpzaam! Hij heeft ervoor gezorgd dat ik de juiste digitale ondersteuning heb om efficiënt te werken in mijn onderneming. Hij creëerde een sfeer waarin ik me comfortabel voelde om al mijn vragen te stellen. Ook die waarvan ik dacht dat ze ‘dom’ waren. Jente heeft mijn templates gemaakt, mijn structuur op punt gezet en me gecoacht. Ik ben heel tevreden over onze samenwerking. ”

Rust en structuur

“In het begin van mijn zelfstandige activiteit maakte de administratie me zenuwachtig. Ik had niet het gevoel dat ik het onder controle had. Dankzij de begeleiding en digitale optimalisatie van BestBuro heb ik nu structuur in mijn bedrijfsadministratie, en dat heeft voor rust gezorgd. Ik werk nu ook sneller en efficiënter. Bovendien kan ik altijd bij hen terecht. Als ik een probleem heb, hoef ik alleen maar de telefoon te nemen en te bellen. Heel comfortabel en fijn!”

Wilt u ook structuur brengen in uw bedrijfsadministratie? Neem dan gerust contact met ons op.