ANNETTE VAN RIEL : administratief medewerkster bij de personeelsdienst van de gemeente Kapellen

Cursussen Outlook

Uniformiteit creëren in het Outlook-gebruik van alle personeelsleden met een @kapellen.be-adres. Met die doelstelling kwam Annette van Riel, administratief medewerkster bij de personeelsdienst van de gemeente Kapellen, aankloppen bij BestBuro. Het doel? De efficiëntie van de medewerkers verhogen en de werking optimaliseren. Outlook? Uniformiteit? Efficiëntieverhoging? Drie woorden waar BestBuro wel raad mee weet!

Annette van Riel: “Wij wilden binnen ons bestuur een gelijkschakeling in het gebruik van Outlook en een efficiënter gebruik ervan door de personeelsleden. We hadden dus behoefte aan een uitgeschreven policy én cursussen Outlook op maat. Ik ontving toevallig een mailing van BestBuro. Het programma sprak me aan en ik schreef me in voor een open opleiding Outlook. Mijn deelname aan de training was ook een testcase. En Elke slaagde met sprekend gemak. Haar gedrevenheid, open aanpak en directe benadering overtuigden mij meteen. De expertise van BestBuro was precies wat onze gemeente nodig had!”

Uitbreiding van de samenwerking

Annette ging samen met Elke en de IT-verantwoordelijke van de gemeente Kapellen rond de tafel zitten: “We brachten onze behoeftes in kaart en bepaalden de inhoud van de opleiding. Elke heeft voor onze gemeente een policy op maat uitgewerkt. Iedereen maakt nu op dezelfde manier gebruik van Outlook. En daardoor werken wij sneller en efficiënter. De samenwerking was zo’n succes dat er een uitbreiding komt. BestBuro zal een policy opstellen voor het interne e-mailverkeer van onze cluster technische dienst.”

Boeiende aanpak

“Elke is een hele fijne dame die erin slaagt om droge IT-materie boeiend te brengen. Haar gedrevenheid en spontane, ongedwongen stijl gaven de cursussen over Outlook een extra dimensie. Ze denkt ook heel actief mee en neemt echt de tijd om naar je behoeftes te luisteren. En haar kennis van Microsoft-software is ongeëvenaard.”

Wilt u ook meer halen uit Outlook en streven naar een uniform gebruik binnen uw organisatie? Organiseer dan cursussen Outlook op maat. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.