Annick Seys : zaakvoerder expertisecentrum Allegre

Digitale optimalisatie in SharePoint-omgeving

Allegre is een coaching- en psychotherapiecentrum met een ruim aanbod aan wetenschappelijk onderbouwde coachingtrajecten en opleidingen. Omdat het aanbod zo groot is, de klanten divers en de medewerkers talrijk, is de bedrijfsorganisatie niet eenvoudig. Het gevolg? Allegre is een goed werkende praktijk, maar had administratie als zorgenkindje. Zaakvoerder Annick Seys klopte aan bij BestBuro voor een digitale optimalisatie. 

Annick: “De meeste therapeuten hebben weinig kaas gegeten van administratie. Ons papierwerk durfde dus wel eens in het honderd te lopen. Het viel zelfs voor dat we klanten keer op keer opnieuw aanmaakten in onze backoffice. Via via hoorde ik dat BestBuro heel goede opleidingen gaf. Ik nam contact op. We volgden met z’n allen de Outlook-opleiding van BestBuro. Onze administratieve medewerkster Conny volgde ook een individuele training SharePoint. De persoonlijke aanpak en gedrevenheid van het BestBuro-team werkte aanstekelijk!”

Efficiënter werken

“We zijn er duidelijk op vooruitgegaan. Ik heb minder to-dolijstjes en we werken gestructureerder samen. Natuurlijk verval je wel eens in oude gewoontes, maar dan denk je meteen: goh, het ging toch veel vlotter met die tips van BestBuro. Of ik BestBuro zou aanbevelen? Absoluut, ik ben fan van hun hands-on mentaliteit. En het belangrijkste pluspunt: het werkt! Allegre is dankzij de digitale optimalisatie van BestBuro administratief sterk geëvolueerd.”

Hebt u interesse in een digitale optimalisatie, of een training SharePoint of Outlook? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.