Aziza DiraƤ : medewerker binnendienst verkoop

Opleidingen Microsoft: Outlook, OneNote en Excel

Heraeus Electro-Nite in Houthalen-Helchteren maakt meetapparatuur voor vloeibaar staal en alle toepassingen daarrond. Hun klantenportefeuille is divers: van grote spelers in de staalindustrie tot kleine gieterijen. Allemaal worden ze geholpen door de medewerkers van de binnendienst verkoop. Een van die medewerkers is Aziza Diraä. Ze volgt klantendossiers op van offerteaanvraag tot facturatie. Toen het management verschillende Microsoft-opleidingen aanbood aan de bedienden, aarzelde ze niet om zich in te schrijven. Want een betere kennis van de Microsoft-programma's die ze gebruikt, betekent efficiënter werken en dus tijdwinst.

Opleidingen Microsoft Outlook, OneNote én Excel

Aziza: “In mijn job gebruik ik intensief Microsoft-programma's. Ik schakel voortdurend tussen ons ERP-systeem en Excel, Outlook en OneNote. Ik ken die programma's dus wel, maar leer heel graag bij. Daarom nam ik enthousiast deel aan de opleidingen. Ik was verbaasd over hoeveel ik bijgeleerd heb tijdens de Microsoft-opleidingen Outlook, OneNote en Excel. Ik ben een fan van de opleidingen van BestBuro want die zijn heel praktisch. Ik heb meteen een aantal tips en tricks geïmplementeerd in mijn dagelijkse werkroutine. Zo klasseer ik nu mijn e-mails op een andere manier in Outlook waardoor ik veel sneller gegevens terugvind. Het gevolg? Tijdwinst en minder frustratie.”

Overzichtelijke rapporten uit ERP

“Nog zo’n winner: gegevens uit ERP importeren in Excel en op een-twee-drie rapporten samenstellen. Dankzij de draaitabellen in Excel maak ik nu heel vlot overzichtelijke rapporten met een mooie lay-out. OneNote gebruik ik sinds de opleiding als mijn back-upsysteem. Vroeger stond alle informatie over mijn klanten in Word. Nu hou ik per klant alles op aparte tabbladen bij in OneNote. Handig voor mij, maar zeker ook voor mijn collega’s als ik eens afwezig ben. Alles is mooi op één plaats verzameld en gemakkelijk terug te vinden. OneNote betekent echt een meerwaarde voor ons.”

Ongeëvenaarde opleidingen

“Ik volgde al heel wat opleidingen maar die van BestBuro steken er toch bovenuit. Iedere deelnemer krijgt een eigen laptop waarmee hij tijdens de opleiding kunt oefenen en uit zaken uitproberen. De opleidingen zijn ook interactief en dat maakt het boeiend. Na een opleiding krijgt iedere deelnemer een USB-stick mee naar huis. Daarop staan de notities van de gevolgde opleiding en ook de oefeningen die je samen gemaakt hebt. Je kunt je tijdens de opleiding volledig focussen op de oefeningen. Zo leer je het snelst bij.”

Kies net zoals Heraeus Electro-Nite in Houthalen-Helchteren voor het uitgebreide aanbod aan Microsoft-opleidingen van BestBuro. Neem gerust contact op voor meer informatie.