Bart Vanderschot : Productspecialist & calculaties van Heyer Benelux

Inhouse softwaretrainingen Excel

Heyer Benelux nv is een bedrijf dat actief is in consultancy, verkoop, integratie, installatie, coördinatie, training en technische ondersteuning van inzake medische gassen, pendels en bedbalken, operatielampen, toebehoren en meubilair, onderdelen en service. Om de softwarekennis van het personeel te boosten, vroeg het bedrijf ons om enkele inhouse softwaretrainingen te organiseren.

Cursist en Product Specialist & Calculations Bart Vanderschot volgde samen met een aantal collega’s drie Excel-opleidingen.

Bart: “Als Product Specialist & Calculations werk ik veel met cijfers. Ik maak allerhande berekeningen en offertes, volg projecten op en ondersteun het salesteam. Hiervoor gebruik ik voornamelijk Excel. Dat programma was dus niet nieuw voor mij. Dankzij de opleidingen pas ik de formules van Excel nog beter toe op mijn professionele behoeften. Alleen al dankzij de tips en tricks van BestBuro, bespaar ik heel wat tijd.”

Projectgericht

“De aanpak van BestBuro is anders dan bij andere opleidingen. Bij de start van de opleiding vroeg trainer Jente ons wat we van de opleiding verwachtten, en ging hij na of er specifieke vragen waren. Zo kregen we vanaf het eerste moment een opleiding op maat. Ook de projectgerichte aanpak vond ik heel goed. Naast de standaardoefeningen van BestBuro, maakten we ook oefeningen gericht op onze business.”

Tips en handigheden

“Alle opleidingen bevatten interessante tips en handigheden. Op een vlotte manier loodste Jente ons door de cursussen waarin tabellen opmaken, draaitabellen en grafieken creëren en formules en functies gebruiken aan bod kwamen. Echt interessant! Ik ben onmiddellijk aan de slag gegaan met de vaardigheden die ik opgedaan heb in de opleidingen. Zo heb ik nieuwe bestanden gecreëerd met draaitabellen en grafieken voor de opvolging van verschillende projecten. Ja, ik wil BestBuro aan iedereen aanraden!”

Wilt u net zoals Bart spelen met draaitabellen, grafieken en formules? Neem dan zeker contact op met BestBuro voor jouw inhouse softwaretraining.