CHANTAL VANDIJCK : hr-manager bij FoedererDFK

Opleiding Outlook, Excel en Word

FoedererDFK is een onafhankelijk bureau van accountants, revisoren, fiscalisten en consultants. Het bedrijf is een businesspartner voor alle zelfstandige ondernemers en kmo’s. Hun sleutelwoorden? Fiscale en financiële begeleiding, een no-nonsenseaanpak en professioneel, doelgericht advies. Omdat het bedrijf een sterke groei kende en zich op een uniforme manier aan de buitenwereld wilde presenteren, volgden de medewerkers een opleiding Outlook bij BestBuro.

Chantal Vandijck, hr-manager bij FoedererDFK: “We zijn in korte tijd heel sterk gegroeid. Daardoor ontstond de behoefte aan duidelijke afspraken rond ons Outlook-gebruik. We wilden op een uniforme manier met onze klanten, collega’s en leveranciers communiceren. Daarnaast wilden we beter alle mogelijkheden van de  Microsoft-programma’s Word en Excel benutten. Een van onze externe partners raadde BestBuro aan. En dat was een heel goede suggestie!”

100% maatwerk

BestBuro doet niet in one fits all-opleidingen. Integendeel. “We kregen een opleiding Outlook, Excel en Word die volledig was afgestemd op de behoeftes van onze medewerkers. De mensen van BestBuro namen ruim de tijd om onze verwachtingen met ons te bespreken en gingen met onze input aan de slag om een training op maat uit te werken. De aangeboden theorie was beheersbaar en de opleiding omvatte heel veel oefeningen. Een aanpak die werkt, want onze mensen waren heel lovend over de trainingen.”

Maploos e-mailen

De opleiding leverde resultaat op: “De Outlook-policy die BestBuro samen met ons opstelde, werkt. Er is nu uniformiteit in onze e-mails, we werken met takenlijsten en notities, en doen aan maploos e-mailen. De enige map in onze inbox is de map ‘Gereed’. Dat voelde in het begin een beetje onwennig, maar door Outlook op deze manier te gebruiken, bespaar je tijd en verhoog je je efficiëntie. Ik zou zo’n opleiding dan ook aan iedereen aanbevelen, maar zeker aan kmo’s die in een groeifase zitten.”

Hebt u interesse om een Outlook-policy voor uw bedrijf te laten opstellen? Of wilt u met een opleiding Outlook, Excel of Word op maat sneller en efficiënter werken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.