Christophe Wels : managing partner Prime Time Communication Group

Bedrijfsinterne opleiding Outlook

Prime Time Communication Group nv is een groot communicatiebedrijf met zes afdelingen. De groep omvat de uitgeverij Thema Media, het beletteringsbedrijf Stand By en de afdelingen PR, Digital en Media & Strategy en organiseert de Wine Fair-beurzen. Binnen de organisatie werken 60 communicatiespecialisten. Doe zelf maar een gokje hoeveel e-mails er elke dag binnenkomen en buitengaan! Christophe Wels had er dan ook oren naar toen Elke Stultjens hem vertelde dat je tot één minuut per e-mail kunt besparen als je Outlook goed onder de knie hebt. Hij schakelde BestBuro dan ook in voor een bedrijfsinterne opleiding Outlook.

Ambassadeurs creëren

Christophe: “De vraag naar een goede Outlook-opleiding kwam vanuit de organisatie zelf. Onze medewerkers zagen door de bomen het bos niet meer. Door het groeiende aantal inkomende e-mails, maar ook door een overvloed aan cc’s en bcc’s. Ik besliste om de bedrijfsinterne opleiding om 17 uur ’s avonds te organiseren, zodat we konden starten met een groepje gemotiveerde mensen. Zo creëer je meteen ambassadeurs binnen de organisatie.”

Meteen naar de essentie

“En dat gebeurde ook meteen! Deze deelnemers zijn fan van het eerste uur. De diehards winnen daadwerkelijk tientallen minuten per dag. De meerwaarde van BestBuro? De indeling in kleine groepen, de hands-on aanpak en de manier waarop de essentie samengebald wordt in een korte tijdspanne. De opleiding is praktijkgericht, en een absolute plus van BestBuro is natuurlijk dat je tot één maand na de opleiding nog met al je vragen terechtkunt bij de helpdesk. All inclusive dus! Je blijft niet met vervelende vragen zitten en je kunt altijd meteen verder. Top!”

Meer weten over onze bedrijfsinterne opleidingen Outlook? Neem dan zeker contact op met ons voor een vrijblijvende kennismaking.