ELLEN CONINX : zaakvoerder bij Hegius Advocaten

Outlook-opleiding op maat

Een klein hoeramoment. Dat beleefde advocate Ellen Coninx van Hegius Advocaten toen Elke van BestBuro haar een reeks tijdbesparende Outlook-tips liet zien. Ellen besefte meteen de meerwaarde van een Outlook-opleiding op maat voor haarzelf en de mensen van haar kantoor. Want een eenvoudige manier om de toestroom aan dagelijkse mails onder controle te krijgen en het werk gemakkelijker te plannen, was meer dan welkom.

Ellen Coninx: “Wij ontvangen dagelijks honderden e-mails. En zoals bijna iedereen die in Outlook werkt, verwerkten wij die met mappen in onze inbox. Pas na een korte demonstratie van Elke wist ik dat er betere mogelijkheden waren. Samen hebben we onze knelpunten in kaart gebracht. Op basis van die informatie werkte Elke een Outlook-opleiding op maat van ons kantoor uit.”

E-mails beheren zonder mappen

De BestBuro-methode is een garantie op een opgeruimde inbox. Het geheim? Geen mappen. Of beter gezegd: één map. “Elke heeft ons geleerd om te werken met taken en snelle stappen. Onze mappen moesten we buitengooien. Eentje mochten we houden: de map ‘Voltooid’. Komt er nu een e-mail binnen? Dan behandelen we die meteen of we maken er een taak van. Zo blijven onze inboxen opgeruimd en overzichtelijk. En dat is aangenaam werken. Het zorgt voor duurzame tijdwinst én rust in onze hoofden.”

Enthousiaste docent

Elke bruist van de energie en weet haar drive over te brengen op de cursisten. “Elke is een unieke docent. Ze heeft zo’n naturel dat je op geen enkel moment het gevoel hebt dat je in een opleiding zit. Bovendien voelt ze heel goed de individuele noden aan en differentieert ze moeiteloos. En haar enthousiasme werkt aanstekelijk. We hadden de opleiding op een vrijdag, maar een aantal van mijn collega’s is al in het weekend met de nieuwe kennis aan de slag gegaan. Kortom: de Outlook-opleiding op maat was een groot succes!”

Hebt u interesse in een Outlook-opleiding op maat van uw bedrijf om zo sneller en efficiënter te werken? Neem dan gerust contact met ons op.