Els Deckers : coördinator personeelsdienst OCMW Maasmechelen

Softwareopleiding bedrijfsintern

Het OCMW van Maasmechelen engageert zich om voor alle inwoners van Maasmechelen een kwaliteitsvolle dienstverlening te garanderen. Omdat een goede softwarekennis een essentieel onderdeel is van een efficiënte werking, vroeg het OCMW aan BestBuro om bedrijfsinterne softwareopleidingen Outlook en OneNote op maat te organiseren.

Els: “We hebben ondertussen al heel vaak met BestBuro samengewerkt. De eerste keer was toen we de overstap maakten van Windows 97 naar Windows 2013. Dat was een hele positieve ervaring en dus werd BestBuro één van onze partners wanneer wij behoefte hadden aan een softwareopleiding. Ik heb bijvoorbeeld zelf al opleidingen Excel, Outlook, Access en OneNote gevolgd. Heel leuk en vooral heel leerrijk.”

Enthousiaste leidinggevenden

“Op dit moment zitten we in volle voorbereiding van de bedrijfsinterne Outlook- en OneNote-opleidingen die we voor ons administratief personeel willen organiseren. De leidinggevenden volgen nu zelf de lessen om de mogelijkheden te ontdekken. Zo kunnen ze samen met de mensen van BestBuro een training op maat uitwerken. Iedereen is alvast laaiend enthousiast over de opleidingen die ze hebben gevolgd.”

Outlook-policy

“Naast de softwareopleidingen Outlook en OneNote zal Bestburo voor ons een Outlook-policy opstellen. Zo zal iedereen van ons OCMW uniform met Outlook werken zoals het hoort, en het potentieel van het programma optimaal benutten. Dat zal onze werking nog efficiënter maken.”

Unieke insteek

“BestBuro onderscheidt zich door het hoge praktische gehalte van hun softwareopleidingen. Andere providers lopen gewoon het lint bovenaan af. Bij BestBuro luisteren ze naar je behoeften, vertrekken ze van wat je wilt leren en leggen ze alles vervolgens heel concreet uit. Door die aanpak kun je meteen na de opleiding aan de slag en werk je efficiënter met je programma’s. Bovendien zijn de trainers heel begeesterd. Daardoor word je zelf ook enthousiast en krijg je goesting om te leren. Een softwareopleiding kost tijd en geld, maar een softwareopleiding van BestBuro is de investering meer dan waard!”

Wilt u ook een praktische softwareopleiding organiseren in uw bedrijf of organisatie? Neem dan gerust contact met ons op.