Geert Houtmeyers : zaakvoerder Architectenbureau Houtmeyers

Softwarecursussen voor alle medewerkers

De Lummense architect Geert Houtmeyers realiseert samen met zijn vier medewerkers renovatieprojecten voor particulieren. Het architectenbureau voert ook opdrachten voor lokale overheidsbesturen uit en doet aan projectontwikkeling. Het team focust sterk op energiebewuste ingrepen en realisaties. Efficiënt werken is op kantoor de norm. Geert Houtmeyers: “Ons hele team draait op de Office-aanpak van BestBuro. Zo doseren wij onze persoonlijke energie en werken we superefficiënt.”

Administratie op orde

“Enkele jaren geleden volgden we onze eerste Office-opleiding bij BestBuro. We merkten meteen dat we met z’n allen veel efficiënter werkten, zowel individueel als samen. Na de eerste bedrijfsinterne opleiding volgden we daarom ook andere Office-opleidingen, intern én via het reguliere open opleidingsaanbod. Elke Stultjens van BestBuro leerde ons werken met de verschillende programma’s, maar bracht ook orde in onze administratie.”

Tijd besparen

Elke voerde een digitale analyse uit bij het architectenbureau. Samen met Geert stelde ze een praktisch draaiboek op. Geert en zijn team zijn overtuigd van de aanpak van BestBuro. Geert: “De manier van lesgeven is praktisch en to the point. De specifieke BestBuro-methode is de kers op de taart. Elke leerde ons onder meer hoe en waar we het best documenten opslaan, waardoor we nu een duidelijke structuur hebben. Elke begeleidde ook onze transitie naar een cloudomgeving. Top!”

Wilt u meer weten over de softwarecursussen van BestBuro? Neem dan zeker contact op voor een vrijblijvende kennismaking.