Gert Schreurs : communicatie- en marketingmanager VKW Limburg

Opleiding Excel

VKW Limburg is een ongebonden werkgeversorganisatie waar meer dan 2000 eindbeslissers van bedrijven zich thuis voelen. Een selectief netwerk dat al 80 jaar met stijl en in vertrouwen bedrijven verbindt, belangen verdedigt en ondernemen versterkt. Omdat sommige medewerkers van de organisatie vaak met Excel werken, volgden ze de bedrijfsinterne opleiding ‘Excelleren met tabellen’ van BestBuro.

Gert Schreurs: “Als organisatie moet je proberen te excelleren in wat je doet. Dat betekent ook de tools die je hebt optimaal benutten en op een juiste manier gebruiken. Enkele van onze medewerkers wilden graag hun kennis van Excel vergroten om efficiënter met het programma te kunnen werken. Daarom vroegen we BestBuro om bij ons de opleiding ‘Excelleren met tabellen’ te komen geven.”

Positieve ervaring

“De opleiding werd door Jessica verzorgd. Zij was goed voorbereid en bracht ons hands-on en vanuit praktijkvoorbeelden de geheimen van Excel-tabellen bij. Geen theoretische uiteenzetting dus, maar een praktische workshop. Zo kon iedereen op zijn niveau en tempo met de aangeboden tips & tricks aan de slag.”

Blijvend leerproces

“De nuttige tips die we achteraf regelmatig per mail  blijven ontvangen, helpen ons om beter met de softwareprogramma’s te werken. Een leuke nazorg!”

Wilt u ook sneller en efficiënter leren werken met tabellen in Excel? Neem dan gerust contact met ons op.