Helga Hellemans : Kantoormanager bij Lato Notarissen

Opleidingen Excel

Excel speelt een belangrijke rol in de werking van het kantoor van Lato Notarissen. De medewerkers zijn er dagelijks mee in de weer. Omdat dat niet altijd even vlot verliep én om de kans op Excel-fouten tot een minimum te beperken, volgden alle medewerkers een opleiding Excel. De lesgever van dienst? BestBuro.

Helga Hellemans: “We zijn na een doorverwijzing van accountantskantoor Van Havermaet bij BestBuro terechtgekomen. Ze waren erg tevreden over de Excel-opleidingen die BestBuro bij hen gegeven had. En dus nam ik contact met hen op.”

Voorkennis in kaart

“Elke is langsgekomen om onze behoeften te bespreken. Vervolgens werden al onze medewerkers online getest om hun noden en voorkennis in kaart te brengen. Die informatie vormde de basis voor de groepsindeling. Het was de bedoeling om al onze bedrijfsinterne opleidingen fysiek te laten organiseren, maar de coronacrisis heeft er anders over beslist. De laatste opleiding is een onlineverhaal geworden.”

Online en offline topkwaliteit

“Alle Excel-opleidingen zijn heel vlot verlopen. De professionele, gerichte en interactieve aanpak van BestBuro waarbij je meteen aan de slag moet, viel in de smaak. Goele, onze docent, kent haar vak! Ze is zeer spontaan, geeft boeiend les en beschikt over de gave om iedereen mee te krijgen. Online én offline. En vooral, er was geen kwaliteitsverschil tussen de fysieke en de online opleidingen.”

Geen horrorverhalen meer

“Iedereen was heel enthousiast over de opleiding en het merendeel van onze mensen is meteen met de opgedane kennis aan de slag gegaan. Tabellen zijn geen horrorverhalen meer. Ik zie er opeens veel meer verschijnen in onze documenten. Goele wist ook heel goed hoe ons kantoor werkt en integreerde die kennis in de opleiding. Dat maakte het allemaal heel hands-on.”

Absolute aanrader

“De troeven van BestBuro? Hun vakkennis, ontzorgende aanpak en nazorg.

Ze voorzien bij fysieke opleidingen alle cursusmateriaal en staan ook na de opleiding voor je klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden. Als je op zoek bent naar een partner om je kennis van Excel te vergroten, dan kan ik BestBuro zeker aanbevelen!”

Wilt u net zoals de medewerkers van Lato Notarissen uw kennis van Excel uitbreiden via een bedrijfsinterne of online opleiding?

Of hebt u interesse om individueel of in groep via ons online platform een ander Microsoft-programma efficiënt te leren gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.