HILDE PEERLINGS : managementconsultant

Training Office 365, digitaal werken en OneNote

Hilde Peerlings geeft vanuit haar jarenlange ervaring als onderneemster praktijkgericht advies en coaching aan zelfstandigen, kmo’s en organisaties. Ze begeleidt ook starters rond hun businessplan en strategie. Haar specialisatiedomeinen zijn hr, sales, operationele werkprocessen, klantentevredenheid en kwaliteitsprocessen. Hilde volgde een aantal opleidingen van BestBuro, omdat ze haar kennis van digitaal werken wilde uitbreiden.

Hilde Peerlings: “Ik leerde BestBuro kennen toen zaakvoerder Elke Stultjens mij uitnodigde voor een kennismakingsavond over de opleidingsmogelijkheden. Haar uitnodiging kwam op het juiste moment, want ik voelde al een tijdje dat ik een bijscholing rond digitaal werken nodig had. En die avond was het mij snel duidelijk dat ik bij haar aan het juiste adres was! Ik ben ondertussen gestart met een training Office 365 en OneNote. En die nieuwe kennis rendeert nu al in mijn dagelijkse bezigheden. Want dankzij de tips en tricks win ik veel tijd. Wat een verademing om zoveel sneller te kunnen werken met de pc!

Oog voor detail
"BestBuro heeft een heel persoonlijke aanpak met oog voor detail. Ze hebben aandacht voor elke vraag. Bovendien luisteren ze bij de intake aandachtig naar de specifieke noden, om die vervolgens om te zetten in een persoonlijk opleidingsplan. Met een goede prijs-kwaliteitverhouding bovendien. Ik ben alvast een enthousiaste ambassadeur! Bij BestBuro kun je rekenen op een praktische werkwijze. Geen traditionele, saaie academische opleidingen dus, maar heel hands-on. Ook hun digitale analyses binnen bedrijven zijn een absolute aanrader. Dat onderscheidt BestBuro echt van anderen op de markt.”

Hebt u interesse in een training Office 365 of OneNote? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.