Ilse Jans : zaakvoerder van All-Port bvba

opleiding Word

All-Port bvba uit Beringen produceert en monteert al twintig jaar kwaliteitsvolle sectionaalpoorten. Ilse Jans is zaakvoerder van deze succesvolle kmo en weet haar weg te vinden in de Micorsoft-computerprogramma’s. Toch frustreerde het haar dat ze nog te veel tijd verloor als ze eens iets nieuws op informaticavlak wilde proberen.   

Ilse: “Ik werk al jaren met de computer, en dat gaat vlot. Maar als ik bijvoorbeeld een nieuw briefhoofd wilde maken, of een brochure ontwerpen, liep ik vast. Tot mijn grote ergernis! Daarom koos ik voor een persoonlijke opleiding Word bij BestBuro.” 

Shortcuts in Microsoft Word

“Jessica leerde me specifieke shortcuts gebruiken om op een gemakkelijkere manier iets gedaan te krijgen in Word. Mijn dagelijkse werk gaat nu vlotter. De opleiding spitste zich toe op mijn specifieke behoeften, zoals het ontwerp van een brochure. Ik heb veel notities gemaakt, maar Jessica herhaalde haar tips & tricks vaak, zodat ze eigenlijk meteen in mijn hoofd zaten. Ik heb veel bijgeleerd!”

Een docent met engelengeduld

Ilse is ook erg te spreken over de hartelijke ontvangst en de voorzieningen bij BestBuro. “Dé troeven? Een fijne sfeer, een groot scherm waarop ik alles goed kon volgen, en het engelengeduld van Jessica. Ik heb genoten én geleerd tijdens deze opleiding.”

Wilt u net zoals Ilse een praktijkgerichte, persoonlijke opleiding Word volgen? Neem dan zeker contact op met BestBuro voor meer informatie.