Jan Beckers : zaakvoerder Certafin

Outlook-training voor alle medewerkers

Accountancy, analytische boekhouding,  fiscaal en financieel management. Dat zijn de expertisedomeinen van Certafin. Het accountancybedrijf geeft deskundig advies én ondersteunt zijn klanten tijdens de uitwerking ervan. Hun specialisten werken regelmatig aan gemeenschappelijke klantendossiers waarbij het mailverkeer op een gestructureerde manier dient verwerkt en gedeeld te worden. Een hele uitdaging zonder de juiste Outlook-kennis. De oplossing van zaakvoerder Jan Beckers? Hij koos voor de interactieve en praktische Outlook-training van BestBuro.

Uniformiteit in Outlook

Jan: "Om de efficiëntie van ons kantoor nog te verhogen was het noodzakelijk dat alle e-mails en klantengegevens vanuit Outlook op een uniforme manier werden verwerkt en opgeslagen. Daarom ging ik op zoek naar de beste oplossing voor het Certafin-team. En die vond ik in de Outlook-training van BestBuro. Onze 19 medewerkers kregen van Jessica een training op maat. Ik vond het knap hoe zij vlot schakelde tussen de verschillende snelheden in onze groep. Ze zorgde ervoor dat iedereen het maximum uit zijn training haalde."

Tijdwinst én meer structuur

“Iedereen was enthousiast over de training! We werken nu veel efficiënter met Outlook en hebben minder tijd nodig om taken uit te voeren. Bovendien hebben we meer structuur in onze mailboxen en weten we hoe we gemakkelijk met meerdere mensen aan een dossier kunnen werken. En dat zorgt voor rust en ruimte in het hoofd.”

Wilt u net zoals de medewerkers van Certafin efficiënter met Outlook werken en meer tijd creëren? Kies dan voor onze Outlook-training in open aanbod of bedrijfsintern. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.