Jo Hendriks en Saskia Goffin : zaakvoerders van Brain Rangers

BestBuro als opleidingsleverancier

Brain Rangers is een IT-consultancybedrijf dat technische vraagstukken voor en bij kmo’s oplost. De adviseurs van Brain Rangers zien zichzelf als merk- en platformonafhankelijke architecten die eerst luisteren naar de IT-behoeften van de klant en daarna de oplossing uitrollen. Zo maken ze de vertaalslag van bedrijfsdoelstellingen naar IT-toepassingen. Tegelijkertijd zoeken ze de geschikte partners om het plan tot uitvoer te brengen. BestBuro is voor Brain Rangers dé leverancier voor IT-opleidingen.

Pragmatische aanpak

Jo Hendriks, zaakvoerder van Brain Rangers: “Wij zijn net zoals BestBuro pragmatisch ingesteld. De behoeften van onze klanten bepalen onze richting en aanpak. Wij houden dan ook van de down-to-earth aanpak van BestBuro. OneNote, Microsoft Project, Excel … We hebben al heel wat praktische opleidingen bij hen gevolgd. Dat vind ik de grote meerwaarde van de opleidingen van BestBuro. Ze zijn zo praktijkgericht dat je je nieuwe kennis onmiddellijk kunt integreren in je dagelijkse werking.”

Elke Stultjens, zaakvoerder van BestBuro: “Dat is ook ons uitgangspunt, daarin maakt BestBuro graag het verschil. Net omdat we dezelfde visie hebben over het gebruik van IT, schakelen we elkaar regelmatig in. We spreken beiden de taal van de klant en van IT. Dat levert een perfecte wisselwerking op.”

Win-winsamenwerking

Saskia, medezaakvoerder van Brain Rangers: “We zien vaak dat bedrijven wel de nieuwste software installeren én dagelijks gebruiken, maar op de oude manier. Ik ben ervan overtuigd dat voor veel bedrijven de uitdaging maar ook de grote winst in de vorming van het personeel zit. In deze fase schakel ik BestBuro graag in. Zij zijn de laatste schakel en maken de cirkel rond. Wij geven advies over de IT die het bedrijf nodig heeft. Zitten we in een Microsoft-omgeving? Dan raad ik onze klanten aan om een opleiding te volgen bij BestBuro, zodat ze de beschikbare tools op de effectiefste manier kunnen gebruiken.”

To the point

Elke: “Wat Brain Rangers doet voor zijn klanten is fantastisch. De analyses zijn to the point en op maat van de klant. Ze laten zich niet beïnvloeden door merken of producten. De doelstellingen van hun klant vertalen zij perfect in IT-toepassingen. En ze denken daarbij ook aan de next steps. Meedenken met de klanten, dat zit zowel in hun als in ons DNA. Een uitstekende match!”

Bent u ook op zoek naar een praktische Microsoft-opleiding? Neem dan vrijblijvend contact op met BestBuro en kies net zoals Brain Rangers de beste leverancier voor uw opleidingen.