Jurgen Gobyn : zaakvoerder GOBO

Bedrijfsinterne opleidingen Outlook en OneNote

Bij GOBO Transport & Logistics weten ze dat een goede softwarekennis een echte meerwaarde is en heel wat tijdswinst oplevert. Daarom organiseerde het bedrijf voor zijn kantoorpersoneel en management bedrijfsinterne opleidingen Outlook en OneNote. GOBO vertrouwde daarvoor op de unieke aanpak en het maatwerk van BestBuro, de specialist in Microsoft Office-softwareopleidingen.

Jurgen Gobyn: “Als je je softwareprogramma’s goed kent, werk je er sneller, vlotter en dus efficiënter mee. En dat betekent tijdwinst. Bovendien is een opleiding de beste manier om alle mogelijkheden van een programma te ontdekken. Een van onze medewerkers had een inspiratiesessie gevolgd die door BestBuro gegeven werd. Ze was zeer enthousiast over de inhoud en aanpak. Toen wij dus op zoek waren naar een partner om bij ons opleidingen Outlook en OneNote te komen verzorgen, hebben we contact met hen opgenomen.”

Onmiddellijk aan de slag

“De bedrijfsinterne opleidingen van BestBuro zijn helemaal aangepast aan de behoeften van je bedrijf. We hebben uitvoerig onze verwachtingen besproken. BestBuro heeft het kennisniveau van onze deelnemers getest en de inhoud van de training daaraan aangepast. Bovendien brengen ze laptops mee naar de opleiding die volledig klaar zijn om te gebruiken. Als bedrijf hoef je alleen voor wifi te zorgen. Dat is een echt voordeel, want je kunt op de opleidingsdag onmiddellijk aan de slag en je verliest geen tijd aan de voorbereiding van de opleiding.”

Ruimdenkende trainer

“We kregen opleiding van Jessica, een zeer rustige trainer met een grondige kennis van haar expertisedomein. Ze gaf ons meteen een antwoord op onze vragen. En als ze het antwoord eens niet meteen wist, kwam ze er na de opleiding via e-mail snel op terug. Ze was ook heel ruimdenkend. Zo gaf ze tips die niet rechtstreeks met Outlook of OneNote te maken hadden, maar wel heel handig waren binnen onze werkwijze, zoals werken met het knipprogramma. Ongeveer een maand na de opleiding is ze twee halve dagen begeleiding op de werkvloer komen geven. Ze ging van medewerker naar medewerker, gaf tips op maat en beantwoordde alle vragen.”

Iedereen op hetzelfde niveau

“Iedereen die de opleiding gevolgd heeft, is tevreden. We hebben in het verleden nog softwarecursussen georganiseerd, maar de aanpak van BestBuro is veel beter en helemaal afgestemd op je behoeften als bedrijf. Het is ook een voordeel dat nieuwe medewerkers of medewerkers die de opleiding gemist hebben, een open opleiding kunnen volgen bij BestBuro. Zo blijft iedereen op hetzelfde niveau.”

Altijd op de hoogte

“We zullen in de toekomst zeker nog met BestBuro samenwerken voor andere opleidingen. En als er een upgrade van een Office-pakket komt, mogen zij ook een telefoontje van ons verwachten voor een nieuwe opleiding. Zo blijven we op de hoogte van alle nieuwigheden en kunnen we altijd op de meest efficiënte manier werken met onze Microsoft Office-programma’s.”

Wilt u ook meer halen uit uw Office-programma’s? Kies dan voor een bedrijfsinterne opleiding OneNote, Outlook, Excel, PowerPoint of Word. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.