Karen De Wilde : location hr-manager in Boom

Opleidingen Excel

Parker is onderdeel van een grote internationale groep en produceert industriële toepassingen voor alles wat beweegt. Het merk is wereldleider in aandrijf- en besturingstechnieken. Karen De Wilde is als Location HR Manager verantwoordelijk voor het trainingsbeleid van de locatie in Boom. Ze ging op zoek naar een niet-academische cursus Excel. BestBuro nodigde haar uit voor een gratis training Excel … en ze was meteen verkocht.

Atypische aanpak

Karen De Wilde: “In mijn zoektocht naar opleidingen voor onze bedienden kom ik heel vaak academische trainingen tegen. Die zijn meestal behoorlijk saai, dus er blijft veel te weinig van hangen. BestBuro bood me een gratis training aan zodat ik kon kennismaken met hun manier van werken. Ze vertelden me in hun prospectiegesprek dat hun stijl uniek en anders was, en dat ik zeker overtuigd zou zijn als ik een training volgde. En dat klopte! Hun atypische aanpak werkt enthousiasmerend: je hebt meteen zin om de tips en tricks toe te passen.”

Tijdwinst

“Ik organiseerde inhouse twee cursussen Excel in één dag: in de voormiddag de basistraining ‘Excelleren met tabellen’, en in de namiddag ‘Excelleren met formules en functies’. Onze bedienden, onder wie heel wat ingenieurs, hebben al een zeker Excel-niveau. Elke pikte daarop in, dus iedere minuut was welbesteed. De training was een opeenvolging van handigheidjes. Dat resulteert in minder individuele handelingen, koppelingen gebruiken, kopiëren tabbladen vermijden, … Kortom: efficiënter werken. En dat geeft enorm veel tijdwinst. Iedere medewerker was aangenaam verrast. Hier brei ik zeker een vervolg aan!”

Wilt u net zoals de bedienden van Parker efficiënter werken? Of bent u op zoek naar een atypische cursus Excel, bij BestBuro in Limburg of bij u op het bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.