KRISTOF HELSEN : finance- & hr-manager bij Bioracer

Training Excel op maat

Bioracer is een internationale producent van innovatieve en gepersonaliseerde fiets-, schaats-, en triatlonkleding. Het bedrijf koos met Microsoft Dynamics voor een nieuw ERP-systeem. Dat liet hen toe om nog gemakkelijker informatie uit hun systeem te halen en in Excel te bewerken. Om hun medewerkers zo efficiënt mogelijk met Excel te laten werken, vroeg Bioracer aan BestBuro om een training Excel op maat te organiseren.

Kristof Helsen, finance- & hr-manager: “Het nieuwe ERP-systeem vergemakkelijkt de werking van ons bedrijf. We vinden nu snel informatie terug en kunnen die bewerken in Excel. Maar we merkten dat onze medewerkers behoefte hadden aan een training Excel om gemakkelijker met dat programma te werken en efficiënter rapporten te trekken, lijsten samen te stellen en tabellen te maken. Daarom vroegen we aan BestBuro om voor ons een training Excel op maat uit te werken.”

Praktijkgerichte training Excel

De aanpak van BestBuro viel in de smaak: “De training Excel was de perfecte combinatie van een beetje theorie, en heel veel praktijkgerichte en concrete voorbeelden en oefeningen. Het was zeker geen cursus waarvan er dertien in een dozijn gaan, maar een praktische training die volledig aan de werksituatie van onze mensen was aangepast. Na de opleiding konden ze dus meteen met hun kennis aan de slag. Bovendien hanteerde docent Tim een interactieve stijl die mensen aanzette tot nadenken en actief deelnemen. En dat werd op prijs gesteld. De reacties waren dan ook heel positief.”

Goede naservice

BestBuro scoorde niet alleen tijdens de training Excel: “De resultaten van de opleiding zijn duidelijk zichtbaar. Onze mensen zijn nu veel handiger met Excel en passen minder omslachtige procedures toe. Het resultaat? Een grote tijdwinst. We kunnen ook altijd met onze vragen terecht bij BestBuro. Een absolute meerwaarde, want dat betekent dat je na de training je kennis gericht kunt blijven uitbreiden. Kortom: wij zijn heel tevreden over onze samenwerking met BestBuro.”

Wilt u net zoals Bioracer een training Excel in uw bedrijf organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.