KRISTOF LAMBIE : operations manager bij GPS Time & Security

Vorming Outlook en Excel

GPS Time & Security is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in personeelsregistratie en beveiliging. Van de parkeerstrook van bedrijven tot de loonstrookjes van werknemers: GPS heeft alle soft- en hardware in huis om een veilige en gestructureerde werkplek te creëren. Het bedrijf levert geïntegreerde totaalpakketten met tijdregistratie, personeelsplanning, toegangscontrole en camerabewaking en helpt zo ondernemingen om een efficiënt personeelsbeheer uit te bouwen. Om het dagelijkse e-mailverkeer te stroomlijnen en Outlook zo optimaal mogelijk te gebruiken, organiseerde het bedrijf een vorming Outlook voor al zijn medewerkers.

Kristof Lambie: “We namen contact op met BestBuro omdat we merkten dat onze mensen het volledige potentieel van Outlook niet kenden. Het systeem kan zoveel meer dan e-mails verzenden. Bovendien wilden we dat iedereen op een uniforme wijze met Outlook zou werken en dus was er nood aan opleiding. BestBuro heeft die behoefte perfect ingevuld. Op drie dagen bracht Elke Stultjens al onze werknemers het klappen van de Outlook-zweep bij. Onze mensen werken nu veel sneller en efficiënter met het systeem.

Omdat we ook een nieuw ERP-pakket aan het implementeren waren om cockpits mee te bouwen, volgden mijn zus en ik een bijkomende training Excel. De informatie om die cockpits te voeden, moet namelijk uit Excel worden gehaald. Dankzij de handige tips van Elke helpt Excel ons nu met onze bedrijfsvoering.”

Hebt u interesse in een vorming Outlook in uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.