LEEN DOMS : HR Business Partner bij Euro Shoe Group

Cursus Outlook, training Excel

Euro Shoe Groep is een belangrijke moderetailer op de Benelux-markt. Het bedrijf creëert eigentijdse mode voor het hele gezin. Schoenen, textiel en accessoires behoren tot de corebusiness. Om hun IT-processen te optimaliseren en uniformiteit in hun softwaregebruik te krijgen, klopte de detailhandelgroep aan bij BestBuro.

Leen Doms: “We hebben voor verschillende projecten met BestBuro samengewerkt. Een van de grootste was ‘Timemanagement met Outlook’. Al onze bedienden hebben een cursus Outlook gevolgd en waren verbaasd over het potentieel van dit programma. Samen met BestBuro hebben we een policy opgesteld met richtlijnen en afspraken over zaken zoals digitale handtekeningen en instellingen. Die policy koppelden we aan een cursus Outlook. Zo streven we een uniforme werking na. Ook de training Excel was een succes. De deelnemers kregen een basismodule op hun niveau, aangevuld met een keuzemodule volgens hun noden. Enkele afdelingen kregen een coaching op maat. We hebben op sommige afdelingen een mooie efficiëntieslag kunnen slaan, waardoor we veel tijd besparen. De trainingen werden goed onthaald en veel collega’s hebben om een vervolg gevraagd. De ongedwongen manier waarop Elke training geeft, draagt daar zeker tot bij. Ze doet echt moeite om zich in te werken in de cultuur van het bedrijf en haar methodes daaraan aan te passen. Bovendien is ze altijd bereid tot extra’s. Kortom: ze is een ideale partner voor ons.”

Hebt u interesse in onze cursussen Outlook of trainingen Excel op maat? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.