LEEN WUYTS : hoofd intern accountmanagement bij Group Eribel

Cursus Outlook, Training Excel

Group Eribel is marktleider in brandwerende, geluidsisolerende en inbraakvertragende deurgehelen voor de projectbouw. De fabrikant van technische deuren biedt zijn veeleisende klanten innovatieve totaaloplossingen aan. Het bedrijf beleeft een groeispurt en dat gaat gepaard met software- en procespijnen. Daarom zocht en vond Group Eribel met BestBuro de ideale partner om zijn IT-opleidingen te verzorgen.

Leen Wuyts: “Als groeibedrijf hadden we nood aan geoptimaliseerde bedrijfsprocessen om efficiënter en productiever te werken. Via via kwamen we bij Elke van BestBuro terecht. En daar ben ik heel blij om! Ze is ongelofelijk analytisch en wist meteen onze knelpunten te detecteren én een oplossing aan te reiken. Daarbij keek ze eerst naar de mogelijkheden met de tools die al in het bedrijf aanwezig waren. Dure procedures en aankopen waren daardoor niet nodig. Al onze medewerkers kregen een training Outlook en Excel zodat ze sneller en efficiënter konden werken. De audit van Elke heeft ons voorbereid op de implementatie van een volwaardig CRM-systeem. Ze is echt een expert in haar vak en biedt blijvend ondersteuning. We kunnen altijd bij haar terecht voor advies!”

Wilt u uw medewerkers ook efficiënter laten werken met Microsoft-programma's? Schrijf ze dan in voor onze opleidingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.