Leen Wuyts : hr-businesspartner

Een tijdje geleden mochten we bij Select Projects in Antwerpen een bootcamp Outlook en OneNote verzorgen. 37 medewerkers van deze detacheringsspecialist voor de sectoren Life Sciences, Chemicals & Energy, Building & Infrastructure, Rail en Marine & Offshore schreven zich in om sneller en efficiënter digitaal te leren samenwerken.

Het resultaat? Een e-mail van Leen Wuyts, hr-businesspartner bij Select Project, die alle leden van het BestBuro-team een héél goed gevoel gaf. Want de feedback die we kregen, vat perfect samen waarom we ons elke dag met veel enthousiasme inzetten om onze klanten de beste service te geven.

De e-mail van Leen:

Goedemiddag Elke

Graag wil ik Goele, Maarten en Anne bedanken voor de fijne samenwerking.
Een dikke proficiat aan alle drie !
We hebben onze medewerkers feedback gevraagd over de opleidingen OneNote en Outlook. Ik deel graag enkele reacties met jullie.

“De docent heeft alles duidelijk uitgelegd. Ik heb al heel wat nuttige tips toegepast!”

“De docente OneNote is een natuurtalent. Op zo’n spontane, vrolijke manier mensen iets bijleren … Chapeau!”

“Ik verwachtte een introductie in OneNote met heel wat tips en tricks om het programma efficiënt te gebruiken. De opleiding heeft mijn verwachtingen volledig ingelost.”

“Uitstekend! In de vorige kwartaalmeeting volgde ik de opleiding Excel van BestBuro. Hun docenten en opleidingen zijn echt van hoog niveau. Alles is aangepast aan de duur, de doelgroep en de vragen. Ook het materiaal en de lesdocumentatie is dik in orde. Bovendien zorgt de vlotte Limburgse babbel ervoor dat iedereen de hele sessie aandachtig blijft volgen.”

“De opleiding OneNote was erg goed en praktisch en de docent was heel professioneel. Ik heb heel wat bijgeleerd en veel kleine tips gekregen voor dagelijks gebruik. Het was zeker niet evident om een opleiding te voorzien voor mensen met een verschillende voorkennis, maar toch is dat zeer goed gelukt. Ik ben zeker geïnteresseerd in vervolgopleidingen of andere opleidingen, zoals Outlook en Excel, op dit niveau.”

“De opleiding OneNote was heel goed verzorgd. De docent was van alles op de hoogte en kon op elke vraag antwoorden.”

Wilt u uw medewerkers ook efficiënter laten samenwerken? Organiseer dan een opleiding OneNote en Outlook in uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.