Ludwina Aerts : office assistant bij EPLAN Software & Services

Excel-cursus op maat

Ludwina Aerts is office assistant bij EPLAN Software & Services. EPLAN helpt bedrijven om hun technische processen te optimaliseren en engineeringoplossingen te ontwikkelen. Ludwina is verantwoordelijk voor orderverwerking, facturering en algemene administratie. Tot voor kort was die rapportering opgebouwd met ingewikkelde macro’s. Ludwina liep geregeld vast in haar Excel-files en verloor dan veel tijd. Ludwina: “Een nieuwe collega adviseerde me om een Excel-cursus op maat te volgen bij BestBuro. En wat bleek? Dat had ik veel eerder moeten doen!”

Excel-kennis weer bij de gebruikers leggen

Het management van EPLAN had oren naar een opleiding bij BestBuro, vooral omdat die hands-on en op maat zou zijn. Een enorm pluspunt was ook dat de Excel-kennis opnieuw bij de gebruikers kwam te zitten. Ludwina: “Jessica liet ons de eerste dag al van onze stoel vallen. Ze vertelde ons dat al die ingewikkelde macro’s eigenlijk helemaal niet nodig waren voor onze rapportering. En dat terwijl aan die macro’s dagen was geprogrammeerd. De rapportering opstellen was telkens een titanenwerk. Nu doen we dezelfde rapportering in amper enkele uurtjes!”

Cursusmateriaal afgestemd op de eindgebruiker

De Excel-cursus was volledig afgestemd op de behoeften van Ludwina en haar collega. Jessica nam uitgebreid de tijd voor de opleiding, en beantwoordde daarna ook alle vragen. Ludwina: “Niets was haar te veel. Ze gaf ons zelfs nog een heleboel cursusmateriaal mee. Mijn collega en ik hebben een wereld aan mogelijkheden zien opengaan. We passen niet alleen alles toe wat Jessica ons bijgebracht heeft, maar trekken ook iedere week een half uur uit om door het cursusmateriaal te gaan. Zo kunnen we ons nog meer specialiseren. Ja, we hebben de smaak te pakken! Ik kan echt iedereen een opleiding bij BestBuro aanraden!”

Wilt u net zoals EPLAN de rapportering in uw bedrijf optimaliseren? Of is een Excel-cursus op maat een meerwaarde voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.