Marjolein Nijs : Marketingmanager bij Gervi

Opleiding Outlook

“Kunnen jullie een opleiding Outlook organiseren om de Outlook-kennis van onze medewerkers van de teams verkoop en administratie te vergroten?” Dat was kort samengevat de vraag waarmee Gervi -marketingmanager Marjolein Nijs aanklopte bij BestBuro.

Marjolein: “In ons bedrijf werken er een twintigtal mensen elke dag met Outlook. We wilden hen de mogelijkheid geven om efficiënter, sneller en misschien ook wel met minder frustraties dit veelzijdige programma te gebruiken. Elke en ik zitten samen in een netwerk. Ik vroeg haar om eens langs te komen en te kijken of BestBuro onze behoeften en verwachtingen kon inlossen. En dat kon. Dus zaten onze medewerkers en ik enkele weken later in een opleiding bij BestBuro in Lummen.”

Maximaal inspelen op behoeften

“Omdat de voorkennis van de deelnemers nogal verschillend was, deelde BestBuro ons in twee groepen in. Zo konden ze een maximaal leerrendement garanderen en optimaal inspelen op de behoeften. We hoefden ons ook geen zorgen te maken over het materiaal. Met laptops zeulen was niet nodig. Er stond bij BestBuro voor elke deelnemer eentje klaar. Dat was bijzonder handig.”

Toegankelijke en professionele aanpak

“De opleiding Outlook was heel praktijkgericht. We kregen de nodige handvaten aangereikt en leerden de BestBuro-methode kennen. Ik stond versteld van wat we allemaal leerden in één dag. Ik vond het ook een echte meerwaarde dat je op het einde van de opleiding in je eigen mailbox aan de slag kon om onder begeleiding van de trainer een aantal instellingen te wijzigen en aanpassingen te doen. We hebben in het verleden al met verschillende opleidingsproviders samengewerkt en ik kan dus vergelijken. De aanpak van BestBuro is heel toegankelijk én professioneel!”

Uitstekende naservice

“BestBuro onderscheidt zich ook door de naservice. Enkele weken na onze opleiding Outlook in Lummen is onze trainer Maarten bij ons langsgekomen om elke deelnemer individueel te coachen aan zijn pc. We kunnen bovendien nog altijd met onze Outlook-vragen bij hem terecht.”

Gepassioneerde trainer

“Onze opleiding is echt voorbijgevlogen. Maarten is een gepassioneerde trainer die erin slaagt om de opleiding inhoudelijk correct én op een entertainende manier te geven. Dat maakt het leuk, leerrijk en boeiend.”

Beter georganiseerd

“De opleiding heeft haar effect niet gemist. De meerderheid van onze mensen probeert de BestBuro-methode toe te passen. Verandering heeft tijd nodig, maar we zijn op de goede weg. Zelf heb ik vooral veel aan de zoekfunctie, de opvolging van verzonden mails en de afkortingen voor veelgebruikte woorden of zinnen die Outlook automatisch voluit schrijft. Ik bespaar nu tijd en voel me beter georganiseerd.”

Mogelijkheden ontdekken

“Ik heb de opleiding al aan verschillende mensen aangeraden. Meestal vertel ik hen dat ze wel denken dat ze Outlook kennen, maar dat dat niet zo is. Want dat programma heeft – zeker in combinatie met de BestBuro-methode – veel mogelijkheden en functionaliteiten om je efficiënter en tijdbesparend te laten werken. En een opleiding Outlook van BestBuro is de ideale manier om die te ontdekken.”

Wilt u net zoals Marjolein een opleiding Outlook organiseren om uw medewerkers sneller en efficiënter met Outlook te laten werken? Neem dan gerust contact met ons op.