Mark Meerten : salesverantwoordelijke bij ITC Belgium

Opleiding Outlook

“Kom maar eens een opleiding bij ons volgen om onze methode te ontdekken.” Die woorden van BestBuro-zaakvoerster Elke Stultjens lagen aan de basis van de lege inbox van Mark Meerten van ITC Belgium.

Mark Meerten, salesverantwoordelijke bij ITC Belgium: “Ik werk voor een IT-bedrijf en geef zelf opleidingen over Office 365 en GDPR. Tijdens een van die opleidingen over de GDPR ontmoette ik Elke. We raakten aan de praat en zij nodigde mij uit om een opleiding Outlook bij haar te komen volgen en de impact van de BestBuro-methode te ontdekken.”

Grote scepticus wordt fan

“Ik geef eerlijk toe dat ik nieuwsgierig was, maar vooral ook sceptisch. Ik had al meerdere opleidingen over Outlook, timemanagement en getting things done gevolgd. De theorie was altijd mooi, maar in de praktijk bleek het allemaal toch niet zo vanzelfsprekend. Ik had dus mijn eigen systeem ontwikkeld om mijn inbox onder controle te houden. Dat systeem heb ik ondertussen overboord gegooid. Nu werk ik volgens de BestBuro-methode. En ja, ik ben een fan!”

Positieve ervaring

“De opleiding was een positieve ervaring. Ik kende de functionaliteiten van Outlook al, maar de informatie over hoe ik die kon inzetten om tot een efficiënt systeem te komen om mijn mails te beheren, was nieuw. Ik heb een dag genomen om alles te laten bezinken en ben dan met de nieuwe methode aan de slag gegaan.”

Lege inbox

“Mijn eigen systeem heeft plaatsgemaakt voor een systeem waarbij ik maar één map heb. Het gevolg? De opvolging van mijn e-mails gaat nu gemakkelijker en efficiënter en op het einde van een werkdag heb ik een lege inbox én een overzichtelijke takenlijst. En daar word ik blij van. Ik kan de opleiding Outlook van BestBuro dus zeker aanbevelen!”

Wilt u net zoals Mark uw werkdag afsluiten met een lege inbox? Schrijf u dan in voor een van onze open opleidingen Outlook. Neem gerust contact met ons op voor meer info.