Michael Gijsegom : keyaccountmanager bij Citrique Belge

Excel-document op maat en een opleiding ‘Excelleren met draaitabellen’

Citrique Belge vertrouwde op de ervaring en expertise van BestBuro om een Excel-document op maat te ontwikkelen. Keyaccountmanager Michael Gijsegom en salesdirector Beate Braeuer kregen een opleiding om efficiënt met het document te werken.

Michael Gijsegom: “Excel en in het bijzonder draaitabellen is een belangrijke tool om onze import/export data te bewerken en te analyseren. Daarom organiseerden we eerst voor een aantal medewerkers de bedrijfsinterne Excel-training ‘Excelleren met draaitabellen’. Jessica is een sterke trainster. Ze voelde heel goed het niveau van de groep aan, en ging prima om met de verschillenden in voorkennis van de deelnemers. Na die opleiding hadden we behoefte aan een Excel-document op maat voor onze import- en exportdata. Die file heeft BestBuro voor ons ontwikkeld. Ze hebben heel goed geluisterd naar onze wensen en verwachtingen. Mijn collega Beate en ik kregen een duo-opleiding om vlot met het document te werken. En na de opleiding konden we nog op Jessica rekenen om een paar bugs op te lossen.

De Excel-template was helemaal aangepast aan onze behoeften. Ik zeg bewust ‘was’, omdat er sinds de ontwikkeling bij ons nieuwe ideeën, vragen en behoeften ontstaan zijn. We zullen dus binnenkort weer bij BestBuro aankloppen om het document verder uit te bouwen. Wij zijn heel tevreden over de samenwerking! Ook collega’s van andere afdelingen zijn inmiddels een kijkje komen nemen. En ze waren onder de indruk. Ik vermoed dus dat BestBuro binnenkort ook van hen vragen zal krijgen.”

Wilt u ook een Excel-template op maat laten ontwikkelen? Of hebt u interesse in een Excel-training? Neem dan gerust contact met ons op.