MICHÈLE MILKERS : humanresourcesmanager provincie Limburg

Opleiding MS Project en Excel

De provincie Limburg investeert voortdurend in de ontwikkeling van de vaardigheden en kennis van haar medewerkers. Allemaal met het oog op een optimale dienstverlening naar de Limburgse bevolking. Toen het provinciebestuur bijvoorbeeld besloot om het ERP-softwarepakket Microsoft Project te gebruiken, kregen de medewerkers een dynamische en kwalitatief hoogstaande opleiding MS Project van BestBuro. Het resultaat? Ze gingen enthousiast en met kennis van zaken met hun nieuwe tool aan de slag.

Michèle Milkers: “BestBuro heeft vele projecten voor de provincie Limburg gedaan. Naast een opleiding Excel voor het departement Financiën, verzorgde BestBuro in het kader van de implementatie van MS Project voor de medewerkers van Ruimtelijke Ordening een opleiding MS Project op maat. En dat mag je letterlijk nemen. Elke firma pretendeert op maat te werken, maar BestBuro doet dat ook werkelijk. Zo worden niet alleen dienst- of opleidingshoofden bij de voorbereiding van de training betrokken, maar wordt ook aan de deelnemers gevraagd om hun noden op te lijsten. Op basis van die input werkt BestBuro een training uit die aan de vooraf bepaalde behoeftes voldoet. En daarbij houden ze ook rekening met de cultuur van je onderneming. De lesgevers zijn echt top. Ze weten niet alleen waarover ze spreken, maar hebben ook de juiste didactische vaardigheden om de opleiding op een aangename manier te brengen. Bovendien is BestBuro uitermate flexibel: praktische of organisatorische probleempjes worden professioneel en snel opgelost. Ik zou hun diensten dan ook aan iedereen aanbevelen.”

Hebt u interesse in een opleiding MS Project of een training Excel? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.