Peggy Passage : Zaakvoerder bij Pivot Point Benelux

Opleiding Microsoft 365

Begin 2020 schakelde Pivot Point Benelux over naar een Microsoft Office-werkomgeving. Een moment dat zaakvoerder Peggy Passage gebruikte om open opleidingen Microsoft 365, SharePoint en OneNote te volgen bij BestBuro en zo haar kennis en efficiëntie te verhogen.

Peggy: “Ik was meteen enthousiast over de aanpak en methodiek van BestBuro en paste na de opleidingen onmiddellijk alles toe wat ik geleerd had. Ik heb veel ervaring met opleiding geven en leermiddelen ontwikkelen, en kon dus vlot mijn kennis met mijn zes medewerkers delen. Uit een korte enquête bij hen bleek dat ze graag een volledige opleiding Microsoft 365 wilden volgen. Dus vroeg ik BestBuro om zo’n opleiding voor hen te organiseren.”

Flexibele opdeling

“We deelden de opleiding op in twee delen. De voormiddagsessie werd door iedereen gevolgd en was een algemene opleiding over Microsoft 365 met als doel inzicht te krijgen in de mogelijkheden en die doelgericht te gebruiken. De namiddagsessie was een verdieping waaraan drie mensen deelnamen en waarbij specifieke vragen konden worden gesteld. BestBuro is heel flexibel met die opdeling omgegaan.”

In mensentaal

"Maarten was de docent die de opleiding bij ons verzorgde. Hij heeft met veel geduld en kennis van zaken de opleiding gegeven. In mensentaal, wat ik een ongelofelijke troef van BestBuro vind. Ze blijven ver weg van IT-vakjargon, waardoor de opleidingen voor iedereen begrijpelijk zijn en de BestBuro-methode heel toegankelijk wordt.”

Goed ingeburgerd

“We zijn heel tevreden over onze samenwerking met BestBuro. Hun methode is ondertussen al goed bij ons ingeburgerd. Al moeten we er soms nog op letten om niet in onze oude gewoontes te vervallen. Na de opleiding is er nog een individueel opvolgmoment geweest, en we kunnen onze vragen altijd via mail stellen. Ik vind het schitterend dat dat wordt aangeboden. Ik heb al veel trainingen gevolgd en kan dus vergelijken. De topservice en de aanpak van BestBuro zijn ongeëvenaard!”

Geen onderscheid

“Naast de mensentaal, het maatwerk en de opvolging vind ik het ook een echte sterkte van BestBuro dat ze geen onderscheid maken tussen grote en kleine bedrijven. Ik heb op geen enkel moment het gevoel gehad dat we maar een kleine klant voor hen waren. En dat was zeer aangenaam.”

Aan iedereen die het horen wil

“Of ik BestBuro als partner aanraad? Dat doe ik al vanaf dag één aan iedereen die het horen wil! Ik heb zelfs tijdens de open opleidingen die ik volgde, reclame gemaakt voor de andere open opleidingen die ik al gedaan had bij BestBuro. Ik ben echt overtuigd van hun aanpak en hun methode. En mijn medewerkers ook. Ze hebben al naar andere opleidingen, zoals Excel en Planner, gevraagd. En een digitale analyse en optimalisatie van onze bedrijfsprocessen door BestBuro lijkt me ook bijzonder interessant.”

Wilt u ook een opleiding Microsoft 365 voor uw medewerkers organiseren? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.