Roland Hendrikx : IT Coordinator Europe bij Eddie Stobart

Opleidingen Outlook – Excel – OneNote – Office 365

De vraag naar opleidingen van de medewerkers van transportbedrijf Eddie Stobart bevestigde het vermoeden van IT-coördinator Roland Hendrikx: ze konden véél meer halen uit de Microsoft-programma’s waarmee ze dagelijks werkten. Dus ging Roland op zoek naar een partner die gespecialiseerd was in opleidingen Outlook, Excel, OneNote en Office 365. En hij kwam bij BestBuro terecht!

Lovende commentaar

Roland: “Microsoft-programma’s maken een essentieel onderdeel uit van onze bedrijfsprocessen. Daarom is een goede kennis essentieel om er zo efficiënt mogelijk mee te werken. Mijn vermoeden dat onze medewerkers behoefte hadden aan opleiding, werd bevestigd door hun specifieke vragen naar training. Op een conferentie sprak ik met iemand die lovend was over zijn samenwerking met BestBuro. Dus besliste ik contact met hen op te nemen.”

Meteen onder de indruk

“Elke kwam langs om naar onze behoeften te luisteren en de aanpak en de methode van BestBuro uit te leggen. Ik was meteen onder de indruk. Ze wist duidelijk waarover ze het had. In onderling overleg organiseerden we opleidingen Outlook, Excel, OneNote en Office 365. Onze mensen konden elke opleiding op drie data volgen. We hanteerden het principe ‘alles of niets’: deelnemen betekende meteen de vier opleidingen volgen. In totaal schreven er zich 27 medewerkers in.”

Veel geleerd

“Ik geef toe dat ik in het begin een beetje sceptisch was. Ik stelde Elke zelfs de vraag of het wel nut had dat ik als ervaren Outlook-gebruiker en IT-coördinator ook deelnam aan de opleiding Outlook. Haar antwoord? Ja, je zult er veel aan hebben. En ze had gelijk! Ik heb echt veel geleerd en nieuwe functionaliteiten ontdekt die me efficiënter met Outlook laten werken.”

Dynamische vakmensen

“De collega’s die de opleidingen volgden, waren ook enthousiast. In die mate zelfs dat collega’s die zich niet ingeschreven hadden me kwamen vragen of ze nog konden deelnemen. BestBuro heeft prima werk geleverd. De docenten waren dynamische vakmensen die gericht inspeelden op knelpunten en duidelijk antwoordden op vragen. Ik vond het ook sterk dat ze niet alleen vertelden hoe je het best met je programma’s werkt, maar ook heel goed toelichtten of demonstreerden waarom dat zo was.”

Aanbevelen? Ja!

“BestBuro werd mij als opleidingspartner aangeraden. En ik beveel hen na onze opleiding zeker ook zelf aan. De BestBuro-methode werkt. De docenten zijn heel bekwaam en hanteren een vlotte aanpak. Bovendien komen ze naar jou en voorzien ze zelf al het lesmateriaal, ook de hardware. En als je vragen hebt, kun je tot een jaar na de opleiding bij hen terecht.”

Wilt u uw medewerkers ook meer laten halen uit hun Microsoft-programma’s en opleidingen Outlook, Excel, OneNote of Office 365 organiseren? Neem dan gerust contact met ons op.